No mires arriba

No mires arriba

Sinopsi

La Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), estudiant de postgrau d'Astronomia, i el seu professor, el doctor Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) fan un descobriment sorprenent: hi ha un cometa en òrbita en el sistema solar. El problema? Que porta un rumb de col·lisió directa amb la Terra. L'altre problema? Que a ningú li importa. Pel que sembla, advertir a la humanitat sobre un mata planetes de la grandària de l'Everest resulta incòmode.

Amb l'ajuda del doctor Oglethorpe (Rob Morgan), la Kate i el Randall emprenen una gira mediàtica que els porta des del despatx de la indiferent presidenta Orlean (Meryl Streep) i el seu servil fill i cap de gabinet, Jason (Jonah Hill), a l'emissió de 'The Daily Rip', un animat programa matinal presentat per Brie (Cati Blanchett) i Jack (Tyler Perry).

Només queden sis mesos per a l'impacte del cometa, però gestionar el flux de notícies i guanyar-se l'atenció d'un públic obsessionat amb les xarxes socials abans que sigui massa tard resulta sorprenentment còmic. Però què és el que cal fer perquè el món miri cap amunt?