Activa't
,
2016
Del 23 de febrer al 9 de març
Hospital Comarcal de l’Alt Penedès
Vilafranca del Penedès

15 imatges per pensar

L’exposició “15 imatges per pensar”, instal.lada al passadís central de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, ha estat elaborada per l’Observatori de les dones en els mitjans comunicació. Es tracta d’una col·lecció de 15 cartells que l’Observatori va elaborar al llarg del 2015 per commemorar el seu 15è aniversari.

L’Observatori de les dones des dels seus inicis ha tingut en compte el debat entorn de les dones en la representació als mitjans de comunicació. Quinze anys han donat per plantejar exposicions, promoure la sensibilització i construir un recorregut que superés l’actitud de queixa per una altra més proactiva i positiva.

Les quinze imatges que ens presenten fan reflexionar sobre el paper de les dones en els mitjans de comunicació, especialment pensades per a públics diversos, on a través d’un seguit de imatges acompanyades d’una frase, ens faran acostar a les principals barreres en les que les dones de les societats occidentals, es troben en la lluita per a una igualtat real i efectiva.

L’exposició romandrà oberta al públic fins al dimecres 9 de març i estarà ubicada al passadís central de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

  • imatge de control 1per1