Jump to navigation
A partir del 25 de gener
Mes de març
Del 22 de febrer al 21 d'abril
Del 15 de març a l'1 de maig
Cada dijous
La Vinagreta, grup de consum responsable de Vilanova i la Geltrú, organitza la tercera edició del Dinar de Profit, un àpat participatiu, reivindicatiu i gratuït amb aliments “recuperats” que altrament acabarien llençats a les escombraries.
L’objectiu és sensibilitzar sobre el malbaratament alimentari que es produeix a causa del menjar que es perd o es llença al llarg de tota la cadena alimentària.
El dinar s’elaborarà amb l’excedent de productes no venuts, que són aptes per al consum però que han estat descartats de la comercialització per diferents motius: per exemple, factors estètics, la data de caducitat, la sobreproducció o la manca de demanda.
Dissabte 29 de juny 14h | Mercat del Centre Recollida d'aliments
Seguidament, es farà recompte dels aliments recuperats, es pesaran i s’iniciarà el triatge i neteja dels aliments per a facilitar la feina de diumenge.
Diumenge 30 de juny 10h | Plaça de les Neus Elaboració del dinar de profit
12h | Plaça de les Neus Activitats lúdiques i tallers familiars i de cuina d’aprofitament relacionats amb la reducció del malbaratament alimentari i la cultura de l'aprofitament necessaris per arribar a l’objectiu de residu zero.
14h | Plaça de les Neus Dinar de profit
com a voluntaris o comensals, aquí.
Web La Vinagreta