AGENDA
Música
2019
Del 4 al 6 de juliol
  • Vilanova i la Geltrú
Masia d'en Cabanyes

Vida Festival

El Vida segueix sumant artistes al cartell de la seva sisena edició amb la incorporació de Beirut. La formació originaria de Santa Fe i liderada per Zach Condon s’uneix als ja confirmats Hot Chip, Superchunk, The Charlatans, Didirri i Stella Donnelly. El Vida 2019 se celebrarà del 4 al 6 de juliol a la Masia d’en Cabanyes (Vilanova i la Geltrú). 

Sinopsi: 

Beirut, el projecte musical liderat per Zach Condon, anuncia el retorn del seu màgic folk de reminiscències balcàniques protagonitzat per èpiques seccions de vents. Després de diversos anys de silenci i amb No, No, No (4AD, 2015) com a última referència discogràfica, la banda de Santa Fe publicarà al 2019 el seu cinquè àlbum d'estudi Gallipoli (4AD, 2019). Un treball gravat entre Nova York, Berlín i Puglia que presenta, segons el mateix Zach, un enfocament més “extrem” del so fent que les imperfeccions formin part de les cançons. 

Preu: 

Estan en venda els darrers abonaments al preu de 70€ (més despeses de gestió) juntament amb les altres opcions de tiquet: Wild Side, Kids i Family Pack.
Venda en línia

Organitza: 

Sit Back Produccions

Més informació: 

Et pot interessar

Mecano
Divendres 3 de maig, 20:30h
Lleida
Elkano
Diumenge 24 de març, 20:30h
Lleida
Cesca Calaf
Del 9 al 30 de març
Vilanova i la Geltrú
Black Music per als més menuts
Diumenge 7 d'abril, 16:30 i 18h
Tàrrega
Ferran Palau
Diumenge 24 de març, 19h
Llorenç del Penedès
Del 20 d'abril al 7 de juliol
L'Escala, La Bisbal d'Empordà, La Pera, Palafrugell, Calella de Palafrugell, Torroella de Montgrí, L'Estartit, Gualta, Púbol
Lo Riu Sona Festival - Amposta 2019
Dissabte 1 de juny, 20h
Amposta
Setmana de la Música a Cassà de la Selva, 2019
Del 6 al 12 d'abril
Cassà de la Selva