Fires i festes
,
2020
Del 22 al 24 de maig
En streaming
Vilafranca del Penedès

Fires de maig virtuals

Les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès enguany se celebreran de forma virtual arran de la pandèmia del coronavirus, i comptaran amb més d'un centenar d'expositors virtuals (consultar aquí)

L’Espai Demo programarà un gran nombre d’activitats, tant vinculades a expositors de les Fires de Maig Virtuals, en càpsules de 30 minuts, com jornades del clúster vitivinícola Innovi, o fins i tot el concert d’aniversari de la Societat Coral del Penedès “El Coro”, que celebra el seu 50è aniversari. Des del divendres 22 al diumenge 24 de maig, i en horari de matí i tarda, a través del zoom de les Fires de Maig, es podran seguir les presentacions i interactuar amb els ponents.

A l’espai enogastronòmic, s’oferiran  tastos i maridatges organitzats per la mateixa DO Penedès i també activitats gastronòmiques que organitzaran alguns expositors com és el cas de Xerigots. També estarà obert l’Espai Jugafira amb activitats molt variades i organitzades pel Casal i per expositors relacionats amb els infants, com l’empresa Meskelleure.

Programa: 

Consulteu els programes per espais: Demo | Jugafira | Gastronòmic

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar