Música
,
2016
Diumenge 20 de novembre, 12h
Auditori Pau Casals
El Vendrell

Concert de Santa Cecília

Tradicional concert de Santa Cecília, patrona de la música, amb les corals del Vendrell El Petit Estel, Cor Joves Veus i el Cor Orfeó Parroquial, una diada musical que reuneix a diferents generacions de cantaires per la formació de cada grup coral, els quals s’ajunten en el cant comú al final del concert.

Els grups d'El Petit Estel estan dirigits per Anna Casas i la Laia Rafecas (Flautins), Mar Garcia i Lluís Serres (Timbalets),  Teresa M. Solé i Jordi Solé (Gralles) i  Xavier Solé (Tenores). Entre les peces que interpretaran destaquen M’agrada la tardor, popular; La Tardor que jo conec, de Damaris Gelabert/Eulàlia Canal; La Rata d’Escala d’Ismael Rodríguez / Miquel Desclot; i Caresse sur l’Océan i Vois sur ton chemin de C. Barratier/B. Coulais,  de la banda sonora de la pel·lícula Les Choristes (Els nens del cor).

El Cor Joves Veus, dirigit per Xavier Solé,  interpretarà Cind mi’o leganat, popular romanesa i Signore delle cime de G. Di Marzi.

De la seva banda, el Cor Orfeó Parroquial del Vendrell, dirigit per Jordi Solé, cantarà quatre peces entre les quals hi haurà Somewhere over the rainbow, de Harold Arlen; o Halleluja del músic i compositor recentment traspassat Leonard Cohen.

El concert es tancarà amb el cant conjunt de totes les corals.

Preu: gratuït (aforament limitat)

 

  • imatge de control 1per1