Fires i festes
,
2016
Del 28 al 30 d'octubre
Diversos espais
Sant Pere de Riudebitlles

Festa del Most + Arrencaceps + Forquilla Riudebitllenca

A banda de la IX Biennal d'Art Riudebitlles, Sant Pere de Riudebitlles té un cap de setmana replet d'activitats amb la celebració de la seva festa del most, l'Arrencaceps i la 13a Forquilla Riudebitllenca. 
El dissabte 29 d'octubre, a la Plaça del Paper, es concentraran una bona part dels actes programats per la Festa del Most: una trobada de puntaires, una fira de productes artesanals, un taller de creació artísitca, la trobada de balls populars i com a novetat, hi haurà una arrossada popular, per a totes les persones que hagin comprat el tiquet.

A les 16h tindrà lloc el concurs de força Arrencaceps, i a partir de les 18h al llarg del recorregut de l'exposició de la Biennal d'Art, hi haurà concerts de música en directe a càrrec de l'Escola de Música de l'Alt Penedès.

El mateix dissabte a les 20h, a la plaça de l'església, tindrà lloc la 13a Forquilla Riudebitllenca, amb una degustació gastronòmica de plats elaborats pels restaurants i comerços del poble: Forn i Pastisseria Anna, Forn Poch Cardús, Forn Cal Mora, Cellers Carol Vallès i Trias Batlle, Cerveses Bripau, el Restaurant Clos d'en Pep, la Polleria Cal Salas, la Taverna d'en silè, el Bar restaurant Sant Pere 70, el bar El Raconet,el Restaurant Can Miquel i el Bar la Piscina. i també una degustació de vins i caves.

Els tiquets per la Forquilla es podran adquirir al matí, a la Fira de la Festa del Most, i a la mateixa plaça de l'església, alhora de la Forquilla.

Finalment, el diumenge a les 18.30h, tindrà lloc la Mostra de dansa tradicional dels Països Catalans, amb l’actuació del Ball Es Panell de Ferreries”(Menorca) i el Ball de Panderetes de Vilafranca del Penedès , a la sala del centre

  • imatge de control 1per1