AGENDA
Llibres
2015
Dijous 16 d'abril, 18h
  • Santa Margarida i els Monjos
Biblioteca Municipal

Per què és tan bona la llet de la mama?

El text del conte és de Sara Freixedas, metgessa de família a l'equip d'Atenció Primària del Penedès Rural i assessora de lactància materna a Vilafranca, i les il·lustracions són de Mercè Aranda, treballadora social de Sant Sadurní d'Anoia i aficionada a les arts plàstiques en general. El projecte del llibre neix de la necessitat de l'autora d’explicar alguns temes que va anar descobrint durant la seva formació com a assessora de lactància materna i li van cridar l’atenció, per poc coneguts i fins i tot sorprenents.
El conte té com a objectiu la promoció de la lactància materna i donar a conèixer i normalitzar alguns aspectes relacionats amb l'alletament matern. Pel seu contingut i presentació, el conte va dirigit a tot tipus de lectors, també els més petits.
Aquesta primera edició del llibre ha estat possible gràcies al suport i col·laboració de les regidories de salut dels ajuntaments de Vilafranca del Penedès i de Santa Margarida i els Monjos i es posarà a la venda coincidint amb la diada de Sant Jordi.
Tots els beneficis de la venda del conte es destinaran a les entitats de suport a la lactància materna: GAMMA Vilafranca i Pit Nature de Santa Margarida i els Monjos.

Et pot interessar