Cicle Gaudí

Uno para todos

Sinopsi

Un professor interí assumeix la tasca de ser tutor de sisè de primària en un poble completament desconegut per a ell. Quan descobreix que ha de reintegrar a un alumne malalt a l'aula, es troba amb un problema encara més gran: cap dels seus companys vol que torni a classe.

Horaris: 

Dissabte 16 de gener: 18:00h
Centre Municipal de Cultura - La Bisbal del Penedès

Dissabte 16 de gener: 18:00h
Sala La Societat - Bonastre

Diumenge 17 de gener: 18:00h
Centre Cultural - Gelida

Dijous 21 de gener: 19:30h
Teatre Principal - Vilanova i la Geltrú

Divendres 22 de gener: 19:30h
Monestir de Santa Maria - Santa Oliva

Diumenge 31 de gener: 19:00h
La Sala - Sant Llorenç d'Hortons

 

Més informació: 
Web Cicle Gaudí

L'ofrena

Sinopsi

La Violeta, una prestigiosa psiquiatra, rep una visita inesperada a la seva consulta. Es tracta de la Rita, la dona del Jan, un antic amor d’adolescència de la Violeta que va marcar la seva vida després abandonar-la de manera traumàtica vint anys enrere. La Rita visita a la Violeta amb el pretext de recuperar l’amor del seu marit. No obstant això, el que la Violeta desconeix és que aquesta visita és el primer pas del Jan per intentar reescriure la seva història.

Horaris: 

Dissabte 13 de març: 18:00h
Centre Municipal de Cultura - La Bisbal del Penedès

 

Més informació: 
Web Cicle Gaudí

Adú

Sinopsi

En un intent desesperat per arribar a Europa i amagats davant d'una pista d'aterratge al Camerun, un nen de sis anys i la seva germana gran esperen per colar-se a les bodegues d'un avió. No gaire lluny, un activista mediambiental contempla la terrible imatge d'un elefant, mort i sense ullals. No només ha de lluitar contra la caça furtiva, sinó que també haurà de retrobar-se amb els problemes de la seva filla recent arribada d'Espanya. Milers de quilòmetres al nord, a Melilla, un grup de guàrdies civils es prepara per enfrontar-se a la furibunda multitud de subsaharians que ha iniciat l'assalt a la tanca. Tres històries unides per un tema central, en què cap dels seus protagonistes sap que els seus destins estan condemnats a creuar-se i que les seves vides ja no tornaran a ser les mateixes.

Horaris: 

Dissabte 23 de gener: 18:00h
Centre Municipal de Cultura - La Bisbal del Penedès

 

Més informació: 
Web Cicle Gaudí