Cartellera

Cine Club Vilafranca

Casal - Societat La Principal. Sala Zazie. Rambla Nostra Senyora, 35-37. Vilafranca del Penedès. Telèfon: 696 396 607
http://www.cineclubvila.cat/

VOS
Time Thieves (Lladres de temps)

Time Thieves (Lladres de temps)

Sinopsi

Hi ha un nou recurs que tothom vol… Oblida’t de l’aigua, el petroli i els minerals rars: és el nostre temps. Una investigació que ens demostra com el temps s’ha convertit en moneda de canvi i com podem reclamar el control d’aquest recurs, preciós però finit.

Qui no s’ha trobat en la situació d’haver d’imprimir les nostres pròpies targetes d’embarcament, fer el check-in del nostre propi equipatge o s’ha passat hores muntant un moble, estalviant a les empreses una fortuna en despeses laborals? Us heu preguntat mai qui hauria de pagar per tot el que fem de manera gratuïta amb el nostre temps? Viatgem pel món per descobrir com el nostre temps s’ha convertir en una mercaderia lucrativa i com aquest consumeix la nostra vida laboral i personal.

Horaris: 

Divendres 25 de maig: 21:45h

El espanto

El espanto

Sinopsi

En un recòndit poble d’Argentina, les cures casolanes reemplacen la medicina tradicional. Tota dolència és tractada pels propis veïns excepte “El Espanto”, una rara malaltia que pateixen les dones i només es pot curar gràcies a les habilitats misterioses d’un peculiar ancià dels afores del poble, a qui cap marit vol que visiti la seva dona…

En aquest poble neixen els mals i els antídots, les mitologies i els seus detractors. Un estrany microclima, un petit món poblat de personatges excèntrics que ens introdueixen espontàniament a situacions còmiques i humanes que es combinen amb creences religioses i l’esoterisme.

Horaris: 

Dissabte 26 de maig: 18:30h

Roman J. Israel, Esq.

Roman J. Israel, Esq.

Sinopsi

Roman J. Israel, Esq. se situa al costat fosc del saturat sistema penal de Los Ángeles. Denzel Washington interpreta un advocat defensor idealista i amb vocació, la vida del qual canvia dràsticament quan el seu mentor, una icona dels drets civils, mor. Quan és contractat per una empresa dirigida per un dels antics estudiants del llegendari home, l'ambiciós advocat Geoge Pierce (Colin Farrel), i comença una amistat amb una jove lluitadora per la igualtat de drets (Carmen Ejogo), una tempestuosa sèrie de fets desafien l'activisme que sempre ha definit la carrera de Roman.

Horaris: 

Divendres 25 de maig: 19:30h (VOS)
Dissabte 26 de maig: 20:00h
Diumenge 27 de maig: 19:00h
Dimecres 30 de maig: 20:15h

VOS
Custodia compartida

Custodia compartida

Sinopsi

Myriam i Antoine Besson s'han divorciat, i Myriam sol·licita la custòdia exclusiva del seu fill Julien per protegir-lo d'un pare que ella diu que és violent. Antoine defensa el seu cas com un pare menyspreat, i el jutge del cas sentencia a favor de la custòdia compartida. Guardat com a ostatge del creixent conflicte entre els seus pares, el jove Julien es veu empès al límit. 

Horaris: 

Dijous 31 de maig: 20:15h
Divendres 1 de juny de maig: 21:45h