Cartellera

Cine Club Vilafranca

Casal - Societat La Principal. Sala Zazie. Rambla Nostra Senyora, 35-37. Vilafranca del Penedès. Telèfon: 696 396 607
http://www.cineclubvila.cat/

VOS
Buenos vecinos

Buenos vecinos

Sinopsi

Un home és acusat d'adulteri per la seva promesa i obligat a traslladar-se a casa dels seus pares. Mentre lluita per la custòdia de la seva filla de quatre anys, es veu progressivament immers en una disputa entre els seus progenitors i els seus veïns a propòsit d'un vell i bonic arbre. 

Horaris: 

Dijous 11 d'octubre: 20:15h

Mary Shelley

Mary Shelley

Sinopsi

Serà sempre recordada per ser l'escriptora que va crear a Frankenstein. Criada per un filòsof de renom (Stephen Dillane) al Londres del segle XVIII, Mary Wollstonecraft Godwin (Elle Fanning) és una adolescent somiadora decidida a deixar petjada al món. Un dia coneix el brillant poeta Percy Shelley (Douglas Booth) amb qui començarà una aventura amorosa marcada per la passió i la tragèdia, una història que transformarà a Mary i la impulsarà a escriure la seva obra mestra gòtica. 

Horaris: 

Divendres 12 d'octubre: 19:00 | 21:45h (VOS) 

Enamorado de mi mujer

Enamorado de mi mujer

Sinopsi

A París, el veterà editor Daniel (Auteuil) es troba amb el seu amic Patrick (Gérard Depardieu) que no veia des de fa molt temps i l'invita a sopar a casa seva. El seu amic Patrick arriba acompanyat de la seva nova parella Emma (Adriana Ugarte), molt més jove que ells dos. Daniel comença a fantasejar sobre tenir una aventura amb ella, mentre que la seva dona Isabelle (Sandrine Kiberlain) sospita de les seves intencions.

Horaris: 

Dissabte 23 d'octubre: 20:00h
Diumenge 14 d'octubre: 19:00h
Dimecres 17 d'octubre: 20:15h