Cartellera

Cine Club Vilafranca

Casal - Societat La Principal. Sala Zazie. Rambla Nostra Senyora, 35-37. Vilafranca del Penedès. Telèfon: 696 396 607
http://www.cineclubvila.cat/

VOS
Tres caras

Tres caras

Sinopsi

Una famosa actriu iraniana rep el vídeo inquietant d'una jove demanant la seva ajuda per escapar de la seva família conservadora. Llavors demana al seu amic, el director de cinema Jafar Panahi, que l'ajudi a entendre si es tracta d'una manipulació. Junts, emprenen camí cap a l'aldea de la noia a les remotes muntanyes del Nord-oest, on les tradicions ancestrals continuen regint la vida local. 

Horaris: 

Divendres 18 de gener: 21:45h

Tiempo después

Tiempo después

Sinopsi

El 9177, mil anys amunt, mil anys avall -que tampoc cal ser precisos amb aquestes minúcies-, el món sencer (i segons alguns, l'univers també) s'ha vist reduït a un sol Edifici Representatiu i a unes afores brutes habitades per tots els aturats i famolencs del cosmos. Entre tots aquests desgraciats està José María, un home que decideix que salvant certes dificultats, i a través de la venda a l'Edifici Representatiu d'una boníssima llimonada que ell mateix manufactura, un altre món és possible.

Horaris: 

Divendres 18 de gener: 19:30h
Dissabte 19 de gener: 20:00h
Diumenge 20 de gener: 19:00h
Dimecres 23 de gener: 20:15h

La quietud

La quietud

Sinopsi

Dues germanes es retroben després de molt temps separades. Una torna pel delicat estat de salut del seu pare, mentre que l'altra pretén que res hagi canviat. Al costat de la seva mare, les tres es veuran obligades a reconstruir el passat i afrontar els reptes que apareixen en el present.

Horaris: 

Dijous 24 de gener: 20:15h
Divendres 25 de gener: 21:45h

El gran baño

El gran baño

Sinopsi

En plena crisi dels quaranta, un peculiar grup d'homes decideix formar el primer equip nacional de natació sincronitzada masculí. Desafiant estereotips i ignorant la incomprensió dels qui els envolten, se submergeixen en una insòlita aventura que els portarà a fer front a les dificultats i a treure el millor d'ells mateixos gràcies a la il·lusió i el treball en equip.

Horaris: 

Divendres 25 de gener: 19:30h
Dissabte 26 de gener: 20:00h
Diumenge 27 de gener: 19:00h
Dimecres 30 de gener: 20:15h