Cartellera

Cinema El Retiro

Cinema El Retiro Sitges
Carrer Ángel Vidal, 17 08870 Sitges
Tel.: 93 142 75 31
Dia de l'espectador: dimecres

Mi querida cofradía

Mi querida cofradía

Sinopsi

Carmen porta més de 30 anys desvivint-se per la confraria del seu poble i el seu somni és convertir-se en confraressa major, sent això molt utòpic en un cercle social encara en l'actualitat representat per homes principalment. Després de votar, Ignacio és elegit confrare major i, després d'un desafortunat accident, Carmen el deixa inconscient i ha d'amagar-lo a casa seva. Tot es complica quan la seva filla discuteix amb el seu home, actual alcalde del poble, i decideix tornar a casa de la seva mare.

Horaris: 

Del 25 al 31 de maig
Divendres: 19:45h
Dissabte: 21:30h
Diumenge: 21:30h
Dilluns: --
Dimarts: 18:00h
Dimecres: 17:30h
Dijous: 18:00h
Dijous: 20:00h

Sherlock Gnomes

Sherlock Gnomes

Sinopsi

Els famosos follets de jardí Gnomeo i Julieta contracten un mundialment conegut detectiu: Sherlock Gnomes, per investigar la misteriosa desaparició d'alguns ornaments del jardí.

Horaris: 

Dissabte 26 de maig: 17:30h
Diumenge 27 de maig: 17:30h

Kilian Jornet. Path to Everest

Kilian Jornet. Path to Everest

Sinopsi

Després de cinc anys recorrent cims per tot el món i de completar un històric doble ascens a l'Everest, Kilian Jornet segueix buscant nous reptes que li permetin seguir somiant. Sempre rodejat de muntanyes i de gent que l'inspira, a ‘Path to Everest’, l'atleta de muntanya ens descobreix la seva cara més íntima, amb les seves pors, contradiccions i il·lusions.

Horaris: 

Del 25 al 31 de maig
Divendres: 18:00h
Dissabte: --
Diumenge: --
Dilluns: --
Dimarts: --
Dimecres: 21:30h
Dijous: 19:45h

Las estrellas de cine no mueren en Liverpool

Las estrellas de cine no mueren en Liverpool

Sinopsi

El 1981 l'actor britànic Peter Turner (Jamie Bell) rep una trucada inesperada: la seva ex amant, l'actriu guanyadora de l'Oscar Gloria Grahame (Annette Bening), ha patit un col·lapse a un hotel de Lancaster. Mentre ella es nega a ser atesa pels metges, a ell no li queda més remei que anar a buscar-la per emportar-se-la a la seva humil casa familiar a Liverpool. Allí, mentre cuida d'ella, reviurà tot el que els va unir durant anys, i també el que els va separar. Peter es va enamorar de Gloria la primera vegada que la va veure. Era la seva nova veïna, una diva de Hollywood, alegre, divertida i plena d'energia. Ell era un jove actor que començava a cultivar tímids èxits al Liverpool de finals dels 70. Però ni la diferència d'edat entre ells ni la fama van impedir l'enamorament que va donar lloc a una de les històries d'amor més apassionades i comentades de l'època... Basada en les memòries de l'actor Peter Turner.

Horaris: 

Del 25 al 31 de maig
Divendres: 21:30h
Dissabte: 19:15h
Diumenge: 19:15h
Dilluns: --
Dimarts: 19:45h
Dimecres: 19:15h
Dijous: --