Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
El metge de Lampedusa

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'El metge de Lampedusa'

Participa en el sorteig per aquest diumenge 25 (19h) al Teatre Cal Bolet
El concurs acaba:
dijous, 22 febrer, 2018 - 15:00

El metge de Lampedusa es diu Pietro Bartolo i en la seva autobiografia 'Llàgrimes de sal' relata una vida dedicada a la cura d’aquestes persones que arriben a l’illa des de les costes africanes.

Anna Maria Ricart ens adapta 'Llàgrimes de sal' i Xicu Masó ocupa la pell de Pietro Bartolo, el metge de Lampedusa, que sense estridències ni impostures ens retrata el bé i el mal i ens mostra, delicadament i descarnadament alhora, l’Europa que hem construït i construïm encara.

Sortegem una entrada doble per a la funció del proper diumenge 25 de febrer a les 19h al Teatre Cal Bolet de Vilafranca del Penedès. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 22 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi utilitzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assisitència abans del mateix divendres a les 13h. En cas contrari, el Teatre Cal Bolet podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.