Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.

Sortegem una entrada doble per a l'obra 'La plaça del diamant'

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.

Participa en el sorteig pel diumenge 9 (19h) al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca
El concurs acaba:
dijous, 6 febrer, 2020 - 15:00

En el marc del 6è MUSiCVEU Festival, tindrà lloc la representació de l'obra de teatre 'La plaça del Diamant'.

La Companyia Mea Culpa alterna el passat i el present de la protagonista de 'La Plaça del Diamant': la Colometa jove i innocent, que s’enamora del Quimet, es casa, té fills, pateix, somia amb coloms i els destrueix… i la Sra. Natàlia que explica la seva nova vida amb l’Antoni, l’adroguer, amb qui troba la calma i restableix la seva identitat.

Aquesta obra teatral s’inicia amb el final de la novel·la de Mercè Rodoreda, quan la Natàlia descobreix un diamant al seu cor, una raó de viure després de la desesperació del suïcidi, una alenada d’aire fresc per a ella, que ja no és ella mateixa. Torna enrere en el temps per rememorar els seus tres amors i els fets de la seva vida des de la mirada serena que per fi l’acompanya.

Sortegem una entrada doble per l'espectacle del proper diumenge 9 a les 19h al Fòrum Berger Balaguer. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 6 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi util·litzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assistència abans del divendres a la 13h. En cas contrari, l'organització podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem: