Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.

Una entrada doble per la Xerigotada!

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.

Per gaudir d'una vetllada de formatges, vins i bona música 22 d'octubre a Vilafranca
El concurs acaba:
divendres, 21 octubre, 2016 - 14:00

Sortegem una entrada doble per gaudir al màxim de La Xerigotada: Barra lliure de formatges, vins i bona música. El vespre de dissabte, 22 d'octubre, de les 19 a les 22h, serà un vespre de música en directe amb un tast de vins i formatges d’arreu del món en un indret ben especial: el nou Obrador de Xerigots que podreu descobrir durant la festa, visitant-ne també els cups subterranis on actualment s’hi afinen formatges. La Xerigotada coincideix amb el cinquè aniversari de l’obertura de la botiga Xerigots de Vilafranca. 

La música la posarà el duet La Guitti Di Finizio, format per la polifacètica cantant i actriu Laura Guiteras i el baixista napolità Sergio Di Finizio. La formació sorprèn per la seva versatilitat a l’hora de reinterpretar temes musicals que resideixen a la nostra memòria col·lectiva, clàssics de la música internacional d’estils tan diversos com jazz, soul, bolero, pop, funcky,… amb temes d’artistes com Jamiroquai, Steve Wonder, Sting, Aretha Franklin o Antonio Machin.

La Xerigotada tindrà lloc a l'Obrador de Xerigots (c. Comerç, 36, Vilafranca del Penedès)

Podeu trobar més informació en aquest article: 'La Xerigotada, una bacanal de vi i formatge'