Heretat Can Llopart
Heretat Can Llopart
Ctra. de Sant Sadurni a Ordal, Km.4
08739 - Subirats
  • 938 993 125
  • info@llopart.com
Visita Reserva - Llopart
Visita Reserva

Aquesta visita ofereix un recorregut per la història de Llopart des dels inicis fins l’actualitat, on podreu conèixer de primera mà el cicle vegetatiu del cep i la seva agricultura ecològica enmig de vinyes i davant d’una immillorable panoràmica del Penedès i de les muntanyes de Montserrat.

La visita continua per la cava, on reposen les llargues criances i acaba amb una degustació de 2 escumosos Reserva i un Reserva 5 anys, acompanyats d’un lleuger aperitiu de gastronomia local (formatge serrat d’ovella, pernil ibèric i fuet).

*Preus, reserves i més detalls aquí (enllaç)

Visita Leopardi - Llopart
Visita Leopardi

Aquesta visita comença amb una breu passejada a peu per la finca, visitant diferents vinyes de diferents edats i sistemes de plantació. S'arribarà a la masia privada de la família Llopart, heretada per Bernardus Leopardi al s. XIV, que amb el pas dels segles, es va convertir en l'indret on el 1887 s’elaborà la primera ampolla de Llopart.

En aquesta masia tan autèntica i davant d'unes vistes espectaculars de la vall del Penedès i les muntanyes de Montserrat, us oferiran un esmorzar de pagès (o berenar si la visita és a la tarda), i durant el recorregut i en diferents espais privats singulars, s'oferirà el tast d’un vi tranquil i 3 escumosos de la gamma de Llopart: el Microcosmos, el Panoramic i el Leopardi, l’escumós d’homenatge al primer avantpassat de la família.

*Preus, reserves i més detalls aquí (enllaç)

La vida a l’heretat - Llopart
La vida a l’heretat

Activitat especialment pensada per a famílies o grups d'amics amb quitxalla, en què es donarà a conèixer com és la vida a les vinyes de l'Heretat Llopart, tot descobrint la masia Can Llopart de Subirats i les seves vinyes més properes, mentre es gaudeix del paisatge de la plana del Penedès i les muntanyes de Montserrat.

Visitareu tot passejant (15 min) la vinya més petita del món, la vinya més vella i els ruscs d’abelles. Un cop arribeu a la masia, veureu el corral de gallines, els tractors dels pagesos i fareu un tomb per l’interior d’aquesta casa del segle XIV on s'han anat guardant les eines del camp més antigues. Descobrireu el petit celler antic on es va fer la primera ampolla de Llopart al 1887 i que ara guarda les gerres de ceràmica i les bótes de vi.

Als porxos exteriors de la casa us oferiran un tast de 2 escumosos i un vi tranquil amb aperitiu pels adults i un tast de xocolates locals amb el nostre most per als menuts.

*Preus, reserves i més detalls aquí (enllaç)

Visita Caminada per l’Heretat Llopart
Visita caminada per l’Heretat

Aquesta experiència guiada s’ofereix per a famílies o amics per a que gaudeixin de l’essència de Llopart. L’activitat comença al celler Llopart i tot caminant entre vinyes arribareu al paratge d’interès natural de Les Flandes, un amfiteatre de roca de l’època de miocè que es troba davant la vall del Penedès i les muntanyes de Montserrat.

En aquest indret extraordinari, visitareu les barraques centenàries de pedra seca, les vinyes velles de Xarel·lo i Montònega mentre us ofereixen, a l’ombra, un tast d’un dels seus escumosos i un vi tranquil acompanyat d’un aperitiu individual de gastronomia local (fuet, formatge, pernil i pa torrat) o una selecció de xocolates locals amb most pels menuts. Seguidament es tornarà caminant entre vinyes fins al celler on us acomiadareu amb un últim tast.

*Preus, reserves i més detalls aquí (enllaç)

Visita Orígens - Llopart
Visita Orígens

Visita privada que s'aconsella fer relaxadament per gaudir de cada moment. Partint de la Visita Leopardi, es complementarà l’experiència amb un dinar exclusiu al menjador privat de la masia de la família Llopart.

Durant la visita i el posterior àpat, podreu degustar tota la gamma més alta de Llopart (4 productes), on destaca l’Original 1887 i l’Ex-Vite, els dos escumosos de la finca de llarga criança.

*Preus, reserves i més detalls aquí (enllaç)

Tast panoràmic - Llopart
Tast panoràmic

Activitat pensada per totes aquelles persones que volen venir a conèixer la finca i no disposen de massa temps per realitzar una de les altres visites.

Consta d'una primera part (opcional) amb una passejada guiada per l’exterior i l’interior del celler (30 min) per poder gaudir de l'entorn i dels espais d’ampolles en criança.
La segona part de l’experiència (30 min) està dedicada al tast comentat de dos dels escumosos reserva i un dels vins tranquils del celler. Pels menors hi haurà tast del most flor.

*Preus, reserves i més detalls aquí (enllaç)

Glàmping entre les vinyes - Llopart
Glàmping entre les vinyes

Nit entre vinyes a l’espai natural de Can Llopart, amb l'experiència inoblidable del glàmping (càmping amb instal·lacions i serveis propis d'un hotel o d'un establiment de luxe), a més d'activitats complementàries a l'estada. 

Més informació:
Telèfon: 93.8993125 (Cristina Soler)
Correu a visita@llopart.com

Més informació

Celler familiar a Barcelona, productors des de 1887 d'escumosos i vins ecològics d'alta qualitat. Amb 230 hectàrees de vinyes pròpies de muntanyes, compta amb unes vistes immillorables i ofereix visites al celler excepcionals.