Sala Zazie
Cine Club Vilafranca
Rambla Nostra Senyora, 35-37
08720 - Vilafranca del Penedès
  • 615 382 129
  • cineclub@cineclubvila.cat

Cartellera

VOS

Little Joe

Sinopsi

Alice és una mare soltera que cria plantes en una empresa que busca desenvolupar noves espècies. És la responsable de l'exitós últim disseny de la seva companyia: una bella planta de gran valor terapèutic: si es troba en les condicions òptimes, garanteix a qui la consumeixi sentir alguna cosa semblant a la felicitat. Un dia, l'Alice decideix anar en contra de les normes de la seva empresa i porta una planta a en Joe, el seu fill. Tots dos la bategen com 'Little Joe' ('Petit Joe'). A mesura que creix, l'Alice comença a entendre que potser la seva nova creació no és tan inofensiva com suggereix el seu nom.

Horaris: 

Divendres 24 de juny: 21:30h

La brigada de la cocina

Sinopsi

La Cathy és una xef de 40 anys molt exigent. Quan està a punt de complir el somni d'obrir restaurant gurmet propi, un contratemps fa que res no surti com havia planejat. Amb serioses dificultats econòmiques a l'esquena, accepta amb reticència una feina a la cafeteria d'un centre per a joves immigrants.

A poc a poc, les habilitats de la Cathy i la seva passió per la cuina comencen a canviar la vida dels nois, que també tenen moltes coses a ensenyar-li.

Horaris: 

Divendres 24 de juny: 19:00h (VOS)
Dissabte 25 de juny: 20:00h (VOS)
Diumenge 26 de juny: 19:00h
Dimecres 29 de juny: 20:00h

VOS

Mass

Sinopsi

La història segueix a dos matrimonis que compartiran una llarga discussió sobre allò que els ha unit per a tota la vida. 

Gail i Jay són els pares d'una víctima d'un atemptat en una escola. D'altra banda, es troben Richard i Linda, pares del culpable, i conscients del mal que ha ocasionat el seu fill als familiars de les víctimes del col·legi.

Horaris: 

Dijous 30 de juny: 20:15h
Divendres 1 de juliol: 21:30h