Sala Zazie
Cine Club Vilafranca
Rambla Nostra Senyora, 35-37
08720 - Vilafranca del Penedès
  • 615 382 129
  • cineclub@cineclubvila.cat

Què hi pots fer?

Cinema Curt
Arts
Dijous 20 de juny: 20:15h
Cinema Curt
Arts
Divendres 21 de juny: 21:45h

Cartellera

VOS
Ray & Liz

Ray i Liz

Sinopsi

Als afores de Birmingham i als marges de la societat, la família Billingham porta a terme rituals extrems, trencant tabús en una vida determinada per factors que s'escapen del seu control. Basada en les memòries del fotògraf i director Richard Billingham, la pel·lícula se centra en els seus pares Ray i Liz, la seva relació i l'impacte que van tenir en Richard i el seu germà petit Jason.

Horaris: 

Divendres 14 de juny: 21:45h

Un hombre fiel

Un hombre fiel

Sinopsi

Marianne deixa a Abel per Paul, el seu millor amic i pare del fill que està esperant. Vuit anys més tard, Paul mor i Abel torna amb Marianne. Això provoca la gelosia del fill de Marianne i de la germana de Paul, Eca, enamorada en secret d'Abel des que era nena.

Horaris: 

Divendres 14 de juny: 19:30h (VOSE)
Dissabte 15 de juny: 20:00h
Diumenge 16 de juny: 19:00h
Dimecres 19 de juny: 20:15h

VOS
This Mountain Life

This Mountain Life

Sinopsi

Pocs s'aventuren al veritable desert de muntanya. Un fascinant retrat de la passió humana a les muntanyes de la Colúmbia Britànica, Canadà.

Horaris: 

Dimarts 18 de juny: 21:00h

VOS
El Dia Més Curt

El Dia Més Curt: Perles del Québec

Sinopsi

El tradicional programa dedicat a recuperar grans joies del format, enguany queda en mans del Bureau du Québec à Barcelone amb una selecció programada pel Festival REGARD (Festival International du Court Métrage au Saguenay), el qual potencia des del camp de l’animació i l’experimentació visual, fins a ficcions apoteòsiques que arrasen en festivals- passant també pel documental i la dansa. Un programa rodó per viatjar i descobrir l’excel·lent estat de forma del cinema curt quebequès.

Més informació: 
Web El Dia Més Curt: Perles del Québec

Horaris: 

Dijous 20 de juny: 20:15h

VOS
El Dia Més Curt

El Dia Més Curt: Bandarra!

Sinopsi

Riguem! Aquest any riem-nos-en de tot, de les desgràcies alienes i del ridícul del nostre ésser, fantasegem amb donar la volta als tòpics i encamellar a tots aquells que no riuen mai.

La Bandarra! és la sessió més gamberra, els curts més divertits i passats de volta. Amb pel·lícules procedents d’alguns dels festivals membres de la Catalunya Film Festival.

Més informació: 
Web El Dia Més Curt: Bandarra!

Horaris: 

Divendres 21 de juny: 21:45h

La viuda

La viuda

Sinopsi

Frances és una dolça i ingènua jove que, després de la mort de la seva mare, es trasllada a Manhattan. Quan troba al metro una bossa extraviada, decideix entregar-se-la a la seva legítima propietària, Greta, una pianista vídua amb una desesperada necessitat de companyia. Ràpidament es converteixen en amigues, però la seva amistat canvia quan es descobreixen les sinistres intencions de Greta.

Horaris: 

Divendres 21 de juny: 19:30h (VOSE)
Dissabte 22 de juny: 20:00h
Diumenge 23 de juny: 19:00h
Dimecres 26 de juny: 20:15h