Sala Zazie
Cine Club Vilafranca
Rambla Nostra Senyora, 35-37
08720 - Vilafranca del Penedès
  • 615 382 129
  • cineclub@cineclubvila.cat

Cartellera

Madres paralelas

Sinopsi

Dues dones coincideixen en una habitació d'hospital on donaran a llum. Totes dues estan solteres i es van quedar embarassades per accident. Janis, de mitjana edat, no es penedeix i està exultant. L'altra, Anna, una adolescent, està espantada, penedida i traumatitzada. Janis intenta animar-la mentre passegen pels passadissos de l'hospital. Les poques paraules que intercanviïn en aquestes hores crearan un vincle molt estret entre les dues, que per casualitat es desenvolupa i es complica, canviant les seves vides de forma decisiva.

Horaris: 

Dissabte 16 d'octubre: 20:15h
Diumenge 17 d'octubre: 17:00h
Dimecres 20 d'octubre: 20:30h

VOS

Schneider vs Bax

Sinopsi

A Schneider, assassí a sou i home devot de la família, just el matí del seu aniversari se li encarrega que liquidi Ramon Bax, un escriptor de 50 anys que viu reclòs en una cabana al costat d’un llac. El que d’entrada semblava un encàrrec senzill, acabarà convertint-se en un malson tant per al botxí com per a la seva víctima.

Horaris: 

Divendres 15 d'octubre: 20:15h

Mediterráneo

Sinopsi

Tardor 2015. Dos socorristes, Oscar (Eduard Fernández) i Gerard (Dani Rovira), viatgen fins a Lesbos (Grècia) impactats per la fotografia d'un nen ofegat a les aigües del Mediterrani. En arribar descobreixen una realitat colpidora: milers de persones arrisquen la seva vida cada dia creuant el mar en precàries embarcacions i fugint de conflictes armats. Tot i això, ningú fa tasques de rescat. Juntament amb Esther (Anna Castillo), Nico (Sergi López) i altres membres de l'equip, lluitaran per complir una missió, donant suport a persones que ho necessiten. Per tots ells, aquest viatge inicial suposarà una odissea que canviarà les seves vides.

Horaris: 

Divendres 15 d'octubre: 18:00h
Dissabte 16 d'octubre: 18:00h
Diumenge 17 d'octubre: 19:30h
Dimecres 20 d'octubre: 18:15h
Dijous 21 d'octubre: 18:00h