Sala Zazie
Cine Club Vilafranca
Rambla Nostra Senyora, 35-37
08720 - Vilafranca del Penedès
  • 615 382 129
  • cineclub@cineclubvila.cat

Cartellera

 

 

 

VOS

Tori y Lokita

Sinopsi

A la Bèlgica del segle XXI, un nen i una adolescent que han arribat sols des d'Àfrica, enfronten la seva invencible amistat a les difícils condicions del seu exili en un país europeu, allunyats a milers de quilòmetres de la seva família.

Horaris: 

Divendres 2 de desembre: 21:30h

La maternal

Sinopsi

La Carla és una jove de 14 anys en risc de pobresa, que arriba embarassada de poc temps al centre d'acolliment La Maternal. Allí ha d'aprendre a conviure amb les companyes de la seva edat i estar llesta per a ser una bona mare.

Un gran desafiament que passa per conèixer-se a si mateixa i entendre el món que té al voltant, a més de bregar amb una destructiva relació amb la seva mare.

Horaris: 

Divendres 2 de desembre: 19:00h
Diumenge 4 de desembre: 19:00h
Dimecres 7 de desembre: 17:30h
Dijous 8 de desembre: 17:30h

El acusado

Sinopsi

Els Farel són una parella poderosa: Jean és un destacat expert francès i la seva dona Claire una assagista coneguda pel seu feminisme radical. Junts tenen un fill exemplar, Alexandre, que estudia a una prestigiosa universitat nordamericana. Durant una breu visita a París, Alexandre coneix a Mila, la filla de la nova parella de la seva mare, i la invita a una festa. Al dia següent, Mila presenta una denúncia contra Alexandre per violació, que destrueix l'harmonia familiar i posa en marxa una inextricable màquina judicial mediàtica que confronta versions oposades.

Horaris: 

Dissabte 3 de desembre: 20:00h (VOS)
Dimarts 6 de desembre: 19:00h
Dimecres 7 de desembre: 20:00h

Valentina

Sinopsi

La Valentina somia a ser trapezista, però creu que mai podrà aconseguir-ho per tenir síndrome de Down. La seva Àvia -que l'ensenya a jugar als escacs i un munt de cançons- l'anima sempre a seguir endavant: "Si les erugues aconsegueixen convertir-se en papallones, res és impossible. Mai hem de perdre la il·lusió ni les ganes d'aprendre; mira'm a mi, jo encara estic decidida a ser directora d'orquestra algun dia!"

Però la nena no està molt convençuda, pensa que un cuc és massa fastigós per a convertir-se en papallona.

Horaris: 

Diumenge 4 de desembre: 11:30h

VOS

Pinocho de Guillermo del Toro

Sinopsi

L'oscaritzat director Guillermo del Toro i la premiada llegenda de l'stop-motion Mark Gustafson reinventen el conte clàssic de Carlo Collodi sobre el nen de fusta. Una obra que mostra Pinotxo en una aventura fabulosa entre mons i desvetlla el vivificant poder de l'amor.

Horaris: 

Dimarts 6 de desembre: 20:15h

A todo tren 2

Sinopsi

Fa un any que el Ricardo (Santiago Segura) i el Felipe (Leo Harlem), encarregats de portar als nens a un campament, es van quedar fora del tren deixant als nens dins. La Clara (Paz Vega) ja no se'n fia d'ells i enguany decideix portar-los ella personalment amb ajuda de la seva amiga Susana (Paz Padilla). Però ara, arran d'un accident, seran elles les que se separin dels nens.

Horaris: 

Dijous 8 de desembre: 17:30 | 19:30h
Divendres 9 de desembre: 18:00 | 20:00h