Sala Zazie
Cine Club Vilafranca
Rambla Nostra Senyora, 35-37
08720 - Vilafranca del Penedès
  • 615 382 129
  • cineclub@cineclubvila.cat

Cartellera

1917

1917

Sinopsi

Durant l'etapa més crua de la Primera Guerra Mundial, dos joves soldats britànics, Schofield (George MacKay) i Blake (Dean-Charles Chapman) reben una missió aparentment impossible. En una carrera contra rellotge, hauran de creuar el territori enemic per entregar un missatge que evitarà un mortífer atac contra centenars de soldats, entre ells el propi germà de Blake.

Horaris: 

Dissabte 25 de gener: 20:00h
Diumenge 26 de gener: 20:30h

VOS
Mantra. Sounds into Silence

Mantra. Sounds into Silence

Sinopsi

Documental que explora les noves filosofies new age a través de la música i el fenomen social del cant de mantres. Aquest document, exitós internacionalment, es centra en les experiències personals de la gent corrent, que es cura, troba l’equilibri emocional i la pau interior cantant mantres en grup. Tots aquests casos exposats són verídics i ens relaten com gràcies als mantres, es van produir grans canvis a les seves vides.

Horaris: 

Divendres 24 de gener: 20:30h
Dissabte 25 de gener: 18:00h

Després de cada passi podrem gaudir en viu de la música i càntics del grup Deva Dhara. A la sessió de divendres, a més a més, comptarem amb la presència de la directora Georgia Wyss, que vindrà a fer-nos una breu presentació de la seva obra.

La guerra de las corrientes

La guerra de las corrientes

Sinopsi

A finals del segle XIX dos genis, Thomas Edison (Benedict Cumberbatch) i George Westinghouse (Michael Shannon), competeixen -aquest últim amb Nikolai Tesla (Nicholas Hoult)- per crear un sistema sostenible d'electricitat i poder comercialitzar-lo a tots els Estats Units en el que es coneix com la 'guerra de les corrents', una rivalitat entre els dos a la dècada de 1880 pel control de l'incipient mercat de la generació i distribució d'energia elèctrica.

Horaris: 

Divendres 24 de gener: 18:30h (VOS)
Diumenge 26 de gener: 18:30h
Dimecres 29 de gener: 20:15h

Madre

Madre

Sinopsi

Seqüela en format llargmetratge del curtmetratge homònim del propi Sorogoyen. 

Elena (Marta Nieto) va perdre el seu fill Ivan, de sis anys, a una platja de França. Ara viu en aquesta platja i està començant a sortir d'aquell fosc túnel on ha estat ancorada tot aquest temps.

Horaris: 

Dijous 30 de gener: 20:15h
Divendres 31 de gener: 21:45h

Pavarotti

Pavarotti

Sinopsi

Documental sobre la vida i carrera del mític cantant d'òpera italià Luciano Pavarotti (1935-2007), un dels millors tenors de tots els temps. 

Horaris: 

Divendres 31 de gener: 19:30h (VOS)
Dissabte 1 de febrer: 18:15h
Diumenge 2 de febrer: 20:30h

Los consejos de Alice

Los consejos de Alice

Sinopsi

L'alcalde de la ciutat de Lió (França), Paul Théraneau, es troba en una posició delicada. Després de passar 30 anys en política es comença a quedar sense idees i sent que viu una espècie de buit existencial. Per superar aquesta adversitat, Paul decideix contractar una brillant filòsofa, la jove Alice Heinmann. Entre els dos té lloc un diàleg en què les seves respectives personalitats canvien dràsticament la seva forma de veure i entendre el món.

Horaris: 

Dissabte 1 de febrer: 20:30h (VOS)
Diumenge 2 de febrer: 18:30h
Dimecres 5 de febrer: 20:15h