Música
,
2019
Divendres 26 de juliol, 22h
Lo Quiosc
Talarn

Concert de Koers + Lildami

En el marc del festival Talarn Music Experience, concert de Koers i Lildami a l'exterior de Lo Quiosc de Talarn, a la vora del Pantà de Sant Antoni.

El seu primer 'Unbroken', sonant a les principals ràdios i televisions, ha situat els lleidatans Koers com els representants nacionals del reggae estatal amb més projecció́ del moment. Un disc i gira que ha apropat la seva proposta a milers de persones fent-los esdevenir, fins i tot, els compositors i intèrprets de la cançó de l’estiu de TV3 del 2018. Un combo de 10 components d’una gran qualitat que fa vibrar i emocionar a un públic. Sense cap mena de dubte, seran una de les bandes més destacades d’aquesta temporada.

Lildami és el pseudònim de Damià Rodríguez, un cantant de rap/ trap en català, que destaca per un missatge positiu allunyat de l’estereotip de drogues o violència. Lletres intel·ligents, punyents i iròniques d’altíssima destresa. Ja l’avalen com a referent de la música urbana de Catalunya 2M de visualitzacions al Youtube i 12K de subscriptors.

Després dels concerts, tindrà lloc l'actuació del Dj resident DR.No.

Preu: 

15€
Venda a Lo Quiosc 
Venda on-line 

Organitza: 

Lo Quiosc

Més informació: 

Facebook Lo Quiosc
Web Lo Quiosc
Facebook Koers

  • imatge de control 1per1