Música
,
2019
Dissabte 27 de juliol, 22h
Lo Quiosc
Talarn

Concert de Marcel Lázara i Júlia Arrey + Elefantes

En el marc del festival Talarn Music Experience, concert de Marcel Lázara i Júlia Arrey i Elefantes a l'exterior de Lo Quiosc de Talarn, a la vora del Pantà de Sant Antoni.

Després de la seva etapa de dos discos i centenars de concerts com a membre de Txarango i després d’estar els darrers dos anys a Brasil descobrint nous horitzons, Marcel Lázara torna amb un nou projecte musical caracteritzat per la senzillesa i la simplicitat. De la mà de la seva companya de viatge Júlia Arrey han compost el seu primer treball discogràfic, 'Pedalant endins'. Un disc amb paisatges de música d’autor i música de món. Un directe ple d’emocions.

Després de vint-i-tres anys de carrera i sis discos d’estudi, Elefantes presenten 'La primera luz del día'. Renovadors de la cançó espanyola des d’una perspectiva única i personal, amb aquest nou treball, el grup torna a posicionar-se com un dels referents musicals del país. Fusionant diferents estils com el pop , el flamenc , la cançó melòdica i el rock. Elefantes són músics de raça, combinant d’una forma única elegància, distinció i força .

Després dels concerts, tindrà lloc l'actuació del Dj resident DR.No.

Preu: 

18€
Venda a Lo Quiosc 
Venda on-line 

Organitza: 

Lo Quiosc

Més informació: 

  • imatge de control 1per1