AGENDA
Arts
Lily Brik
2019
Del 5 d'abril al 5 de maig
  • Lleida
Espai Cavallers

Exposició 'De 0', de Lily Brik

La inauguració comptarà amb l'acompanyament de música en directe, a càrrec d'Abril Piñol, que interpretarà peces escollides especialment per a l'exposició de la Lily.   

Així mateix, hi haurà un tast de dos estils de cerveses a càrrec de  Clic&Brew, que és una  Brewhub o Fàbrica Col·laborativa de Cervesa on es pot crear i elaborar la  pròpia marca de cervesa artesana. El seu projecte ha obtingut diversos premis en un dels concursos internacionals més prestigiosos del sector, “Barcelona Beer Challenge”,  2 cerveses premiades al 2018 amb 1 or i 1 bronze, y 5 cerveses premiades al 2019 amb 1 or, 1 medalla d'argent i 3 bronzes.

Inauguració: 

Divendres 5 d'abril, 20h

Sinopsi: 

'De 0', en el camí de l'autoaprenentatge els estímuls i sentiments ho són tot, la tècnica es crea i com si fos una petjada en el temps, estimes cada error com a part d'un camí on tot compta.   Aquestes són algunes de les obres que m'han fet comprendre millor la tècnica, el color, madurar com artista i cultivar la meva curiositat. 

No es tracta d'una col·lecció amb un fil conductor, sinó, que totes m'hi han conduït en la meva evolució. Amb aquesta exposició vull donar importància als esbossos, proves, i errors, compartir amb vosaltres un recorregut de quatre anys d'aprenentatge que valoro molt més que els resultats.

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

Et pot interessar

Cicle d'arts de carrer, Públic, Tàrrega, 2019
Del 15 de juny al 6 de juliol
Tàrrega
Edith Schaar
Del 8 de juny al 30 d'agost
Lleida
Exposició 'RaholaFoto2019'
Del 18 de juny al 31 de juliol
Girona
Exposició 'Boira' d'Andrea Lería
Del 9 de maig al 30 de juny
Tarragona
Nits de Clàssica a Girona, 2019
Del 26 de juny al 30 de juliol
Girona
Exposició del 27è Premi Telax a la Galeria Antoni Pinyol de Reus, 2019
Del 22 de juny al 20 de juliol
Reus
Tragèdia al call
Diumenge 7 de juliol, 10:30h
Tàrrega