AGENDA
Arts
Lily Brik
2019
Del 5 d'abril al 5 de maig
  • Lleida
Espai Cavallers

Exposició 'De 0', de Lily Brik

La inauguració comptarà amb l'acompanyament de música en directe, a càrrec d'Abril Piñol, que interpretarà peces escollides especialment per a l'exposició de la Lily.   

Així mateix, hi haurà un tast de dos estils de cerveses a càrrec de  Clic&Brew, que és una  Brewhub o Fàbrica Col·laborativa de Cervesa on es pot crear i elaborar la  pròpia marca de cervesa artesana. El seu projecte ha obtingut diversos premis en un dels concursos internacionals més prestigiosos del sector, “Barcelona Beer Challenge”,  2 cerveses premiades al 2018 amb 1 or i 1 bronze, y 5 cerveses premiades al 2019 amb 1 or, 1 medalla d'argent i 3 bronzes.

Inauguració: 

Divendres 5 d'abril, 20h

Sinopsi: 

'De 0', en el camí de l'autoaprenentatge els estímuls i sentiments ho són tot, la tècnica es crea i com si fos una petjada en el temps, estimes cada error com a part d'un camí on tot compta.   Aquestes són algunes de les obres que m'han fet comprendre millor la tècnica, el color, madurar com artista i cultivar la meva curiositat. 

No es tracta d'una col·lecció amb un fil conductor, sinó, que totes m'hi han conduït en la meva evolució. Amb aquesta exposició vull donar importància als esbossos, proves, i errors, compartir amb vosaltres un recorregut de quatre anys d'aprenentatge que valoro molt més que els resultats.

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

Et pot interessar

Del 12 de gener al 30 de juny
La Bisbal d'Empordà
Maneres de pintar una arengada
Del 23 de març al 28 d'abril
Vilanova i la Geltrú
Cor Isquione
Del 5 al 28 d'abril
Vilanova i la Geltrú
Biennal
Del 6 de març al 30 d'abril
Lleida
Neus Villar
Del 12 d'abril al 19 de maig
Vilafranca del Penedès
Exposició 'Blavor' de Rafa Romero
Del 29 de març al 3 de maig
Cambrils
Sant Jordi a Vila-seca, 2019
Del 10 al 25 d'abril
Vila-seca
Exposició 'Desemboscant' de Martí Boada
Del 4 d'abril al 31 de maig
Girona