Activa't
,
2017
Diumenge 26 de març, 9:30h
Diversos espais
Tàrrega

Festa de l'Arbre 2017

L’Associació dels Amics de l’Arbre, amb més de cent anys d’història tenint cura del Parc de Sant Eloi, convida a descobrir la riquesa natural i paisatgística de l’emblemàtica serra targarina, tot just arribada la primavera. Enguany, l’entitat convidada és l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya), la qual esmerça esforços per ajudar les famílies amb infants malalts de càncer. Així, es plantarà un arbre com a testimoni del compromís de Tàrrega vers l’entitat i la conscienciació per ajudar a fer front a aquesta patologia.

La convocatòria, presentada pel Mag Lari, esdevindrà així una festa solidària en què el públic podrà col·laborar amb AFANOC adquirint la gorra benèfica. Els Amics de l'Arbre, a més, sortejaran una obra de la pintora targarina Carmina Castelló entre tots els compradors de la gorra. També s’hi espera la participació de centres educatius i altres entitats de la ciutat. La matinal culminarà amb una ruta pels indrets recentment reforestats al parc durant els últims mesos.

PROGRAMA
· Esmorzar popular (9:30h, a la plaça de les Alzines)
· Plantada d’una alzina commemorativa de la festa “Posa’t la Gorra” (10:30h, vora l’esplanada dels dipòsits)
· Festa “Posa’t la Gorra” presentada pel Mag Lari amb tallers infantils, actuacions musicals, exhibició de cultura popular i la lectura del Manifest (11h, a l’esplanada dels dipòsits)
· Visita guiada a les últimes plantacions d’arbres al Parc de Sant Eloi (12:15h)
· Plantada d’un arbre commemoratiu en homenatge a l’Esbart Albada (13h)

 

  • imatge de control 1per1