Llibres
,
2017
Dies 2 i 3 de juny
Institut d'Estudis Ilerdencs
Lleida

Festival de novel·la negra 'El Segre de negre'

L’esdeveniment vol apropar per segon any la novel·la negra al públic en general i situar Lleida dins del panorama cultural del nostre país.

PROGRAMA
Divendres 2 de maig
19:00h Inauguració del Festival a càrrec de les autoritats de la Ciutat i Pagès editors; benvinguda a tots els assistents.
19:15h Interpretació teatral a càrrec de la companyia de teatre Improsia de Lleida amb l’espectacle: 'Improblackshow'
19:35h Taula rodona Combat entre gèneres literaris, amb els autors literaris Jordi de Manuel, Pep Coll, Andreu Martín i Margarida Aritzeta. S’obrirà la possibilitat de participar amb preguntes als assistents.

Dissabte 3 de maig
10:00h Escriure en negre: taller teòric i pràctic (gratuït) de novel·la negra a càrrec de l’escriptor i periodista David Marín.
12:00h Per als més petits: conta contes detectivesc amb Sac Espectacles.
11:30 a 12:30h 1a Presentació de les últimes novetats de novel·la negra: 'Memòria d’un crim', d'Alexandra Cuadrat; 'Oliwier H.', de Gemma Artasu; 'Els bessons rere la finestra', d'Esther Vila; 'No es poden donar tants llangostos a la sibeca', d'Àngel Vallverdú; 'Seixanta-vuit', de Ramon Usall.
12:30 a 12:40h Signatura de llibres
12:45 a 13:45h 2a Presentació de les últimes novetats de novel·la negra: 'Ciutat fantasma', de David Marín; 'Procés enverinat',  de Salvador Balcells; 'Sense cadàver', de Fàtima Llambrich; 'La noia que va sortir d’un quadre de Botticelli', de Josep M. Quintana.
13:45 a 14:00h Signatura de llibres
14:00h Dinar
17:00h Paco Bescós ens parlarà i projectarà els anuncis publicitaris relacionats amb el gènere negre.
18:00h Taula rodona Literatura i cinema negre amb Anna M. Villalonga (escriptora), Judit Colell (directora de cinema), Neith Sentís (directora lleidatana de cinema) i Charo González (experta en literatura negra) i projecció del Curt 'A l'ombrade la muntanya'
19:15h Homenatge a l’escriptora Isabel-Clara Simó, recent Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2017.
20:30h Clausura, lliurament del premi del concurs de tweets #micronegre i acomiadament.

Més informació:
Pagès editors

  • imatge de control 1per1