Cartellera

Centre Cultural de Mollerussa

Ferran Puig, 15
25230 Mollerussa
973 71 22 48

Bajo el mismo techo

Bajo el mismo techo

Sinopsi

Els dos membres d'un matrimoni, després de divorciar-se, hauran de seguir vivint sota el mateix sostre al no trobar comprador de la seva casa de casats i no tenir cap d'ells diners suficients per anar a viure a un altre lloc.

Horaris: 

Del 15 al 18 de febrer:
Divendres: 22:00h
Dissabte: 19:30h
Diumenge: 19:30h
Dilluns: 19:15 | 22:00h

La increíble historia de la pera gigante

La increíble historia de la pera gigante

Sinopsi

A Solby, un port petit i tranquil, la vida és dolça per a Mika i Sebastian. Fins el dia que troben una botella al mar. Dins hi ha una petita llavor i un missatge misteriós. Dubten si haurà estat enviat per JB, un amic que va desaparèixer fa un any. Només plantar la llavor, s'embarquen en una aventura extraordinària feta de monstres marins, pirates abominables i peres gegants.

Horaris: 

Del 15 al 18 de febrer:
Dissabte: 17:30h
Diumenge: 17:00h

Català
Dragon Ball Super: Broly

Dragon Ball Super: Broly

Sinopsi

La Terra gaudeix en pau la celebració del Torneig del Poder. Tot i això, Goku és conscient de que existeixen enemics encara per descobrir a l'Univers, motiu pel qual segueix entrenant sense descans per aconseguir quotes de poder mai abans conegudes en un superguerrer. Confirmant les seves pitjors pors, un dia apareix 'Broly', un poderós superguerrer que hauria d'haver estat eliminat amb el planeta Vegeta quan aquest va ser destruït fa ja algunes dècades. Com ha pogut sobreviure un guerrer de tal poder? La situació no deixa d'empitjorar quan el mateix Frieza torna des de l'Infern per veure's al mig d'un terrible mix que portarà els herois a lluitar per salvar el planeta Terra una vegada més.

Horaris: 

Del 15 al 18 de febrer:
Dissabte: 22:00h
Diumenge: 17:00h