Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.
Efecte papallona

Sortegem dues entrades per a l'obra 'Efecte papallona'

Participa en el sorteig pel dissabte 22 (21h) al Teatre de l'Amistat
El concurs acaba:
divendres, 21 desembre, 2018 - 12:00

L’efecte papallona, la teoria del caos. El simple aleteig d’una papallona pot provocar un huracà a l’altra punta del món. Cada decisió per insignificant que sembli, pot canviar radicalment el futur. Per això aquests dos mags es volen avançar a l’efecte papallona on el públic decideix, modifica i observa l’estructura de l’espectacle.

Espectacle de la companyia lleidatana Amaga Produccions, amb direcció i inerpretació d'Arnau Gatz i Àlex Cabré.

Sortegem dues entrades per a la funció del proper dissabe 22 a les 21h. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del divendres 21 a les 12h del migdia a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi utilitzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix divendres i haurà de confirmar la seva assisitència abans del dissabte a les 12h. En cas contrari, el Teatre de l'Amistat podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

 

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.