Teatre Cinema Armengol de Bellpuig
Teatre Cinema Armengol de Bellpuig
Plaça Ramon Folch, 1
25250 - Bellpuig
  • 973 458 154
  • info@circusa.com

Cartellera

Coco, el petit drac

Sinopsi

El petit drac Coco viu a una illa amb els seus amics Oscar i Matilda. Els tres s'han ajuntat ja que són diferents a la resta de la seva població. Coco és un drac que no pot volar, Oscar és un drac vegetarià i Matilda, un porc espí. Un dia s'embarquen en una missió, en la que intentaran demostrar el monstre que porten a dins. Viuran fabuloses aventures i coneixeran el veritable valor de l'amistat. Coneixeran dracs de totes les formes i mides, però el destí de l'illa estarà a les seves mans. 

   

Horaris: 

Dissabte 26 de setembre: 18:15h
Diumenge 27 de setembre: 17:00h

La boda de Rosa

Sinopsi

A les portes dels 45, Rosa (Candela Peña) comença a veure que mai ha estat propietària de la seva vida i sempre ha posat les necessitats de la resta enfront de les seves. Amb això en ment, decideix abandonar tot i escapar de la seva monòtona vida. Prenent les regnes de la seva vida, s'encamina a complir el seu somni de ser propietària del seu propi negoci. Però per molt que vulgui aquest canvi, el que deixa enrere no serà fàcil d'abandonar. El seu pare, els seus germans i la seva filla no poden prescindir d'ella, i Rosa descobrirà que la voluntat pròpia no és l'única cosa que necessita per a canviar la seva vida.

Horaris: 

Dissabte 26 de setembre: 21:30h
Diumenge 27 de setembre: 19:30h
Dilluns 28 de setembre: 21:30h

Més informació

El Teatre Armengol és un teatre de Bellpuig construït l'any 1947, batejat aleshores com Teatre Goya i reobert l'any 2003 després de vint anys tancat. El nom de Teatre Armengol el porta en memòria de l'antic promotor i propietari de la sala, Josep Armengol i Roca.