Teatre Cinema Armengol de Bellpuig
Plaça Ramon Folch, 1
25250 - Bellpuig
  • 973 458 154
  • info@circusa.com

Cartellera

Misión Katmandú

Misión Katmandú

Sinopsi

Nelly és una detectiu nova i Simon és un investigador de ciència que han de treballar junts en una boja d’aventura per probar l’existència del Monstre de les Neus. Per aconseguir aquest objectiu Simon segueix el diari d’un explorador desaparegut on es troba la ubicació de l'amagatall secret de la criatura. Acompañats per Tenzig el guia i el Jazzmin, un pardal xerraire, aquests herois s'enfrontaran a una sèrie de perills a l’Himàlaia mentre busquen el llegendari monstre.

Horaris: 

Divendres 6 de desembre: 17:00h
Dissabte 7 de desembre: 18:15h

@buelos

@buelos

Sinopsi

Isidro Hernández (Carlos Iglesias) és un aturat de 59 anys a qui la crisi va expulsar del mercat laboral. Després de dos anys sense rebre ofertes de feina arrriba a la conclusió que l'única forma de tornar a treballar i sentir-se útil és muntant el seu propi negoci. Però què pot emprendre algú de la seva edat a qui la societat relega simplement a la cura dels seus néts? La resposta està clara: amb l'ajuda d'Arturo (Roberto Álvarez), un exitós escriptor de novel·les romàntiques, i de Desiderio (Ramón Barea), un jubilat amb ganes de ser avi, s'embarcaran en l'ambiciós projecte d'intentar muntar una llar d'infants. Per desenvolupar-ho, els tres amics s'endinsaran en un 'coworking' ple de joves, on hauran de treure l'emprenedor que porten dins.

Horaris: 

Divendres 6 de desembre: 19:30h
Diumenge 8 de desembre: 17:00h

Joker

Joker

Sinopsi

Arthur Fleck (Phoenix) és un home ignorat per la societat, amb l'única motivació a la vida de fer riure. Però una sèrie de tràgics esdeveniments el portaran a veure el món d'una altra manera. Pel·lícula basada en el popular personatge de DC Comics 'Joker', conegut com axigrosser de Batman, però que en aquest film agafarà un caire més realista i fosc. 

Horaris: 

Dissabte 7 de desembre: 22:15h
Diumenge 8 de desembre: 19:30h
Dilluns 9 de desembre: 21:30h

Més informació

El Teatre Armengol és un teatre de Bellpuig construït l'any 1947, batejat aleshores com Teatre Goya i reobert l'any 2003 després de vint anys tancat. El nom de Teatre Armengol el porta en memòria de l'antic promotor i propietari de la sala, Josep Armengol i Roca.