Teatre Cinema Armengol de Bellpuig
Plaça Ramon Folch, 1
25250 - Bellpuig
  • 973 458 154
  • info@circusa.com

Cartellera

Català
Pokémon: Detective Pikachu

Pokémon: Detective Pikachu

Sinopsi

Quan el gran detectiu privat Harry Goodman desapareix misteriosament; Tim, el seu fill de 21 anys, ha de descobrir què ha passat. En la investigació l'ajuda l'antic company Pokémon de Harry, el Detectiu Pikachu: un súper detectiu adorable i enginyós que se sorprèn fins i tot a ell mateix. Tim i Pikachu se n'adonen que increïblement poden comunicar-se, i uneixen forces en una aventura per revelar el misteriós entramat. Mentre busquen pistes als carrers de Ryme City, una senzilla metròpolis moderna on els humans i els Pokémon comparteixen un món real hiperrealista, troben diferents personatges Pokémon i descobreixen un complot impactant que podria destruir la convivència pacífica i amenaçar tot l'univers Pokémon.

Horaris: 

Dissabte 15 de juny: 18:15h
Diumenge 16 de juny: 17:00h

Català
Necesitamos tu voto

Necesitamos tu voto

Sinopsi

Un jove de 25 anys entra a l'equip de campanya d'un candidat a les eleccions presidencials com assistent de la directora de comunicació. Fascinat per ella, aprèn al seu costat els intríngulis d'un lloc tan rellevant.

Horaris: 

Dissabte 15 de juny: 22:15h
Diumenge 16 de juny: 19:30h
Dilluns 17 de juny: 22:15h

Més informació

El Teatre Armengol és un teatre de Bellpuig construït l'any 1947, batejat aleshores com Teatre Goya i reobert l'any 2003 després de vint anys tancat. El nom de Teatre Armengol el porta en memòria de l'antic promotor i propietari de la sala, Josep Armengol i Roca.