Teatre Cinema Armengol de Bellpuig
Teatre Cinema Armengol de Bellpuig
Plaça Ramon Folch, 1
25250 - Bellpuig
  • 973 458 154
  • info@circusa.com

Cartellera

Català

Especiales

Sinopsi

Bruno i Malik són dos amics que durant vint anys han viscut en un món diferent: el dels nens i adolescents autistes. A càrrec de dues organitzacions sense ànim de lucre, formen a joves per a que siguin cuidadors de casos extrems. D'aquesta forma creen una associació excepcional, fora dels entorns tradicionals, per a unes persones extraordinàries.

Horaris: 

Dissabte 4 de juliol: 22:15h
Diumenge 5 de juliol: 20:00h
Dilluns 6 de juliol: 21:45h

Català

Volando juntos

Sinopsi

Christian és un científic especialitzat en les oques salvatges i els seus processos de migració. El seu fill, un adolescent obsessionat en els videojocs, no vol passar unes vacances amb el seu pare, en plena natura. Tot i això, pare i fill s'uniran en una aventura increïble: salvar una espècie en perill d'extinció amb l'ajuda d'un ultralleuger. Emprenen junts un viatge fascinant pels cels d'Europa. Basada en una història real.

Horaris: 

Diumenge 5 de juliol: 17:15h
Dilluns 6 de juliol: 19:00h

Més informació

El Teatre Armengol és un teatre de Bellpuig construït l'any 1947, batejat aleshores com Teatre Goya i reobert l'any 2003 després de vint anys tancat. El nom de Teatre Armengol el porta en memòria de l'antic promotor i propietari de la sala, Josep Armengol i Roca.