Teatre Cinema Armengol de Bellpuig
Teatre Cinema Armengol de Bellpuig
Plaça Ramon Folch, 1
25250 - Bellpuig
  • 973 458 154
  • info@circusa.com

Cartellera

Godzilla vs. Kong

Sinopsi

Godzilla i Kong, dos de les forces més poderoses d'un planeta habitat per tota mena d'aterridores criatures, s'enfronten en un espectacular combat que sacseja els fonaments de la humanitat. Kong i els seus protectors emprendran un perillós viatge per a trobar la seva veritable llar. 

Horaris: 

Dissabte 15 de maig: 18:15h
Diumenge 16 de maig: 17:30h
Dilluns 17 de maig: 20:30h

Y llovieron pájaros

Sinopsi

Aquesta és la història de tres ancians que han escollit retirar-se del món i viure als boscos del Canadà. Al temps que un gran incendi amenaça la regió, algú arriba fins al seu amagatall: una jove fotògrafa que busca un tal Boychuck. I no és l'única. Poc després, una dona de més de 80 anys apareix com una brisa lleugera que esvalotarà les seves vides. Mentre intenten comprendre la història de Boychuck a través de les seves pintures, alguna cosa extraordinària sorgirà entre tots ells.

Horaris: 

Dissabte 15 de maig: 20:30h
Diumenge 16 de maig: 19:45h

Més informació

El Teatre Armengol és un teatre de Bellpuig construït l'any 1947, batejat aleshores com Teatre Goya i reobert l'any 2003 després de vint anys tancat. El nom de Teatre Armengol el porta en memòria de l'antic promotor i propietari de la sala, Josep Armengol i Roca.