Teatre Cinema Armengol de Bellpuig
Plaça Ramon Folch, 1
25250 - Bellpuig
  • 973 458 154
  • info@circusa.com

Cartellera

Dora y la ciudad perdida

Dora y la ciudad perdida

Sinopsi

Després d'haver passat la major part de la seva vida explorant la selva amb els seus pares, res podria haver preparat a Dora per a l'aventura més perillosa a la que mai s'ha enfrontat: l'institut!. Exploradora fins el final, Dora no tarda en posar-se al capdavant d'un equip format per Botas (el seu millor amic, un mico), Diego, un misteriós habitant de la selva i un desorganitzat grup d'adolescents en una aventura en què hauran de salvar els seus pares i resoldre el misteri ocult en una ciutat perduda d'or.

Horaris: 

Dissabte 12 d'octubre: 19:00h
Diumenge 13 d'octubre: 17:30h

Los años más bellos de una vida

Los años más bellos de una vida

Sinopsi

Un home i una dona, fa anys, van viure una història d'amor fulgurant, inesperada, atrapada en un parèntesi convertit en un mite. En l'actualitat, ell, antic pilot de carreres, es perd una mica pels camins de la seva memòria. El seu fill, llavors, intenta ajudar-lo a trobar la dona que el seu pare no va saber guardar al seu costat, però a qui rememora contínuament... Seqüela de 'Un hombre y una mujer' (1966) que en el seu moment va tenir una altra seqüela 20 anys després.

Horaris: 

Dissabte 12 d'octubre: 22:15h
Diumenge 13 d'octubre: 20:00h
Dilluns 14 d'octubre: 21:30h

Més informació

El Teatre Armengol és un teatre de Bellpuig construït l'any 1947, batejat aleshores com Teatre Goya i reobert l'any 2003 després de vint anys tancat. El nom de Teatre Armengol el porta en memòria de l'antic promotor i propietari de la sala, Josep Armengol i Roca.