Teatre Cinema Armengol de Bellpuig
Teatre Cinema Armengol de Bellpuig
Plaça Ramon Folch, 1
25250 - Bellpuig
  • 973 458 154
  • info@circusa.com

Cartellera

Las leyes de la frontera

Sinopsi

Girona, estiu de 1978. L'Ignacio Cañas (Marcos Ruiz) és un estudiant introvertit i una cosa inadaptada de disset anys que, quan coneix al Zarco (Chechu Salgado) i a la Tere (Begoña Vargas), dos joves delinqüents del barri xinès de la ciutat, es veu immers en múltiples furts, robatoris i atracaments durant tot l'estiu, canviant la seva vida per sempre. D'aquesta manera, l'Ignacio es fa gran, travessant constantment la frontera entre el bé i el mal, entre la justícia i la injustícia.

Aquest llargmetratge de Daniel Montsó està basat en la novel·la homònima de Javier Cercas.

Horaris: 

Dissabte 23 d'octubre: 18:00h
Diumenge 24 d'octubre: 19:30h
Dilluns 25 d'octubre: 21:30h

Català

Tokyo Shaking

Sinopsi

El terratrèmol més fort que ha viscut Tòquio desencadena el desastre de Fukushima. Alexandra pràcticament acaba d'aterrar al país procedent de França, per a treballar en un banc i ha d'afrontar aquest drama nuclear. Separada entre el seu treball i la seva família, defensarà l'honor i la paraula malgrat el terror i l'ansietat que es palpa en l'ambient.

Horaris: 

Dissabte 23 d'octubre: 20:30h

Els Olchis

Sinopsi

Els Olchis busquen una nova llar, però mai se senten benvinguts enlloc. Fan pudor i la majoria dels humans no els volen. Quan el drac de la família, aterra a l'abocador de Pestilandia, els Olchis se senten com a casa, i és aquí on volen quedar-se. Però no tot serà fàcil: hauran de salvar la ciutat!

Horaris: 

Diumenge 24 d'octubre: 17:00h

Més informació

El Teatre Armengol és un teatre de Bellpuig construït l'any 1947, batejat aleshores com Teatre Goya i reobert l'any 2003 després de vint anys tancat. El nom de Teatre Armengol el porta en memòria de l'antic promotor i propietari de la sala, Josep Armengol i Roca.