Teatre Cinema Armengol de Bellpuig
Teatre Cinema Armengol de Bellpuig
Plaça Ramon Folch, 1
25250 - Bellpuig
  • 973 458 154
  • info@circusa.com

Cartellera

En un barrio de Nueva York

Sinopsi

Al barri de Washington Heights a Manhattan, Usnavi de la Vega (Anthony Ramos) s'enfronta a la difícil decisió de tancar el seu negoci a la ciutat novaiorquesa i tornar a República Dominicana. En aquest barri, majoritàriament hispanoamericà, els carrers estan fets de música. Però Usnavi té un somni, i encara que serà difícil, aconseguirà posar-lo en pràctica amb la música per a demostrar que ni ell ni els seus veïns de The Heights són invisibles.

Adaptació cinematogràfica del multipremiat musical de Broadway 'In The Heights', de Lin-Manuel Miranda.

Horaris: 

Dissabte 24 de juliol: 19:30h
Diumenge 25 de juliol: 19:45h
Dilluns 26 de juliol: 21:30h

Poliamor para principiantes

Sinopsi

Satur i Tina són un matrimoni en el qual ella aporta els diners i ell s'ocupa de la casa i el nen. El problema és que el nen, en Manu, té ja 28 anys i és un youtuber mediocre. Satur convertirà al seu fill en 'El ranger de l'amor', un reeixit youtuber emmascarat defensor de l'amor romàntic que s'enamora perdudament d'Amanda.

El que Manu no sap és que Amanda és poliamorosa i té relacions amb Marta i Esteban, una acomodada parella de metges amb dos fills, i també amb Claudia (Lola Rodríguez), una noia trans que treballa en el món de la moda, i amb Alex, monitor de paracaigudisme i model cachas.

Horaris: 

Diumenge 25 de juliol: 17:30h

Català

Guardianes de la noche: Tren infinito

Sinopsi

Després de completar l'entrenament en la Mansió de la Papallona, Tanjiro i els seus companys es dirigeixen a la seva següent missió: el Tren de l'Infinit, on més de 40 persones han desaparegut en un període molt curt de temps. 

Tanjiro i Nezuko, al costat de Zenitsu i Inosuke, s'uneixen a un dels espadatxins més poderosos entre els membres del Cos de Matademonios, l'actual Pilar de les Flames Kyojuro Rengoku, amb el propòsit de fer front al dimoni a bord del Tren de l'Infinit. El que no saben és que s'estan ficant de ple en un parany mortal ideat per Enmu, Dimoni del Somni i una de les 12 Llunes Demoníaques, en un tren amb destinació a la desesperació.

Horaris: 

Dilluns 26 de juliol: 19:00

Més informació

El Teatre Armengol és un teatre de Bellpuig construït l'any 1947, batejat aleshores com Teatre Goya i reobert l'any 2003 després de vint anys tancat. El nom de Teatre Armengol el porta en memòria de l'antic promotor i propietari de la sala, Josep Armengol i Roca.