Teatre Cinema Armengol de Bellpuig
Teatre Cinema Armengol de Bellpuig
Plaça Ramon Folch, 1
25250 - Bellpuig
  • 973 458 154
  • info@circusa.com

Cartellera

Sí, quiero... o no

Sinopsi

La Michelle (Emma Roberts) i l'Allen (Luke Bracey) han arribat a un punt en la seva relació en el qual estan considerant els pròxims passos. Decideixen convidar als seus pares (Diane Keaton, Susan Sarandon, Richard Gere i William H. Macy) perquè finalment es coneguin i ofereixin la seva "saviesa" de com funciona el matrimoni.

El que no saben és que els pares ja es coneixen bastant bé, fet que aporta a algunes opinions molt diferents sobre el valor de l'amor.

Horaris: 

Dissabte 3 de juny: 18:00h
Diumenge 4 de juny: 19:30h
Dilluns 5 de juny: 21:00h

Posesión infernal: el despertar

Sinopsi

Nova seqüela de la saga 'Evil Dead', que narra la història de dues germanes separades, el retrobament de les quals es veu interromput pel sorgiment de dimonis posseïdors de carn. Fet que les empeny a una batalla per la supervivència mentre s'enfronten a la versió de família més aterridora que es pugui imaginar.

Horaris: 

Dissabte 3 de juny: 20:15h
Diumenge 4 de juny: 17:30h

Més informació

El Teatre Armengol és un teatre de Bellpuig construït l'any 1947, batejat aleshores com Teatre Goya i reobert l'any 2003 després de vint anys tancat. El nom de Teatre Armengol el porta en memòria de l'antic promotor i propietari de la sala, Josep Armengol i Roca.