Teatre Cinema Armengol de Bellpuig
Teatre Cinema Armengol de Bellpuig
Plaça Ramon Folch, 1
25250 - Bellpuig
  • 973 458 154
  • info@circusa.com

Cartellera

Català

La barca del viento

Sinopsi

El programa de curtmetratges 'La barca del vent' entoma un cant a la diversitat estètica a la vegada que convida a fer un viatge a diferents paisatges físics i emocionals que fan apreciar la grandesa de la natura i la necessitat de viure-hi en concòrdia.

'La barca del vent' és una pel·lícula formada pels següents curtmetratges:
- 'Fora de pista' (Hors piste) de Léo Brunel, Loris Cavalier i Oscar Malet (8 min)
- 'Patouille i les llavors de paracaigudes' (Patouille, des graines en parachute) d’Inès Bernard-Espina, Mélody Boulissière i Clémentine Campos (6 min)
- 'Gotes' (Dråberne) de Sarah Joy Jungen i Karsten Kjærulf-Hoop (4'49 min)
- 'Maïja' (Maïja) d’Arthur Nollet, Maxime Faraud, Mégane Hirth, Emma Versini, Julien Chen i Pauline Charpentier (7'37 min)
- 'La barca del vent' (Moules frites) de Nicolas Hu (26 min)

Horaris: 

Dissabte 1 d'octubre: 18:00h
Diumenge 2 d'octubre: 17:30h

Por los pelos, una historia de autoestima

Sinopsi

En Juanjo (Antonio Pagudo) és un home de 40 anys que, malgrat que no tenia l'autoestima baixa per la seva calvície, la seva dona, l'Inma (Eva Ugarte), obsessionada amb la imatge i l'estètica, s'encarrega d'acomplexar-lo per això. 

En canvi, al seu amic Sebas (Carlos Librado 'Nen'), sí que l'afecta la seva escassetat capil·lar i està disposat a fer el que sigui per recuperar la seva versió més jove.

Tots dos viatgen a Turquia per realitzar-se un empelt capil·lar, I allà coneixen a Rayco (Tomy Aguilera), un jove cantant de reggaeton que està tenint molt èxit, però que després de descobrir-se la seva alopècia en un concert necessita un trasplantament capil·lar urgent.

Horaris: 

Dissabte 1 d'octubre: 20:30h
Diumenge 2 d'octubre: 20:00h
Dilluns 3 d'octubre: 21:30h

Més informació

El Teatre Armengol és un teatre de Bellpuig construït l'any 1947, batejat aleshores com Teatre Goya i reobert l'any 2003 després de vint anys tancat. El nom de Teatre Armengol el porta en memòria de l'antic promotor i propietari de la sala, Josep Armengol i Roca.