Llibres
,
2020
Dijous 23 de juliol
Espais diversos
Arreu del país

Dia del Llibre i de la Rosa

Celebració de la Diada de Sant Jordi, el Dia del Llibre i de la Rosa, que a causa de la pandèmia de la COVID- 19 enguany canvia de data (en lloc del 23 d'abril) i comptarà amb la participació exclusiva del sector professional del llibre i de la rosa.

*Durant tota la jornada, tant en espais tancats com en les llibreries com a l'aire lliure, caldrà garantir la distància física interpersonal de seguretat i l’ús de mascareta serà obligatori per a tothom. A més, es controlaran els accessos als establiments, els fluxos de circulació i l’aforament per tal d’evitar aglomeracions.

Signatures d’autors
Durant tota la setmana s’informarà de les signatures de llibres, que hauran de ser demanades prèviament per tal ser recollides a llibreries des del dilluns previ a la diada, o a les parades, també amb citació prèvia. D’altra banda, s’anunciaria amb temps la graella de signatures durant el mateix dia 23 de juliol per tal d’evitar aglomeracions. Les cues no podran ser de més de 30 persones per garantir-ne la separació de seguretat.

Organitza: 

Cambra del Llibre de Catalunya i el Departament de Cultura

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Portada - Lletres

Lletres