Jump to navigation
Dies 20 d'abril i 4 de maig
Diumenge 5 de maig, 11h
Del 3 al 5 de maig
Dissabte 11 de maig, 11:30h
Dissabte 11 de maig, 17h
Del 3 a l'11 de maig
Diumenge 12 de maig, 12h
Diumenge 12 de maig, 11h
Taller d'elaboració de ratafia a càrrec de la Cooperativa La Sobirana, on aprendràs què és la Ratafia, com fer-la, filtrar-la i degustar-la. Si creus que la Ratafia és part de la cultura de la nostra terra, ets seguidor incondicional del seu gust i aroma, però quan arriba el juny no saps ni com posar-t’hi, aquest taller és per a tu.
Anima’t a venir, sortiràs amb la teva pròpia Ratafia cap a casa!
De 10 a 13h o de 16 a 19h
45€
Cal inscripció prèvia aquí (enllaç)
Confraria de la Ratafia, Fundació Emys i La Sobirana
Web Fundació Emys Web La Sobirana