Jump to navigation
Dissabte 11 de maig, 11:30h
Dissabte 11 de maig, 17h
Del 3 a l'11 de maig
Diumenge 12 de maig, 12h
Diumenge 12 de maig, 11h
Dies 11 i 12 de maig
Diumenge 19 de maig, 11h
Diumenge 19 de maig, 12h
Tast de ratafia amb maridatge de productes de la terra a càrrec de la cooperativa La Sobirana, que us acompanyaran a descobrir el gustos tradicionals de la comarca de la Selva a través de la ratafia i altres productes de la zona.
El tast inclourà quatre ratafies diferents amb un maridatge cada una amb productes típics de la zona com les galetes de Sta. Coloma de Farners, les avellanes de Brunyola o les melmelades de Can Moragues, entre d’altres.
Si voleu venir amb infants aquests poden fer l’activitat canviant el tast de ratafia per una infusió d’herbes de ratafia o qualsevol altre beguda (suc de fruita natural, llet de vaca, llet vegetal…).
*Durada: 2 hores
15€ adult | 8€ infant
Reserva prèvia aquí (enllaç)
Fundació Emys
Web Fundació Emys Facebook Fundació Emys