Activa't
,
2021
Dijous 25 de febrer, 10h
En streaming
Sant Hilari Sacalm

Jornada de Les Guilleries: Aigua i territori

5a edició de la Jornada de Les Guilleries: Aigua i territori, que enguany tractarà 'La renaturalització dels nuclis urbans per fer-los més saludables'. L’edició d’enguany s'adapta a les noves restrccions imposades per evitar la propagació de la Covid-19, i es reinventa en format telemàtic.

Durant la jornada s'oferiran diverses ponències i debats que giraran al voltant del tema principal, que comptaran amb la participació de l'arquitecte Eloi Juvillà, l'epidemiòloga Mireia Gascon o l'enginyer agrícola Josep Maria Mompin, entre altres.

La jornada vol destacar la necessitat de renaturalitzar els pobles i ciutats en termes de salut i respecte mediambiental. Diferents experts explicaran estudis contrastats i casos d’èxit concrets que demostren com la transformació dels municipis repercuteix positivament en la salut dels seus habitants.

Programa: 

Preu: 

Gratuït

Inscripcions: 

Cal fer inscripció prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Càtedra interuniversitària de l’Aigua, Natura i Benestar, impulsada conjuntament per l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i Universitat de Girona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1