Família
,
2022
Dimecres 5 de gener, 18h
Diversos espais
Porqueres

Cavalcada i Campament Reial dels Reis Mags a Porqueres

En el marc de les Festes de Nadal a Porqueres, Ses Majestats tornaran a fer la seva tradicional Cavalcada, però enguany ho faran sense l'acompanyament de la seva comitiva reial que els esperaran al campament reial instal·lat als Jardins de l'Ajuntament, on tots els nens i nenes podran visitar i veure els reis de ben a prop.

> Recorregut: Inici al Restaurant les Estunes cap al Carrer Pla de l'Estany, Carrer Sant Galderic, Rambla Xavier Cugat, Passeig de la Mediterrània, Carrer Menorca, Carrer de la Formiga, Carretera Camós, Carrer Colom, Carrer Verge Montserrat, Carrer Jaume Balmes, Carrer Jaume Pahissa, Plaça del Quiosc, Carrer Montseny, Carrer Xaloc, Carrer Pere Calders, Carrer límits, Carrer Migdia, Carrer J.V. Foix, Carrer Pau Casals, Plaça del Gra, Carrer Joan Estany, Carrer Mn Ramon Avellana, Rambla Llibertat, Carrer Folch i Torres, Carrer de l'Estació, Carrer St. Andreu, Carrer Riera i Bertran, Carrer Víctor Català, Carrer Miquel Martí Pol, Carrer St. Pere de Roda i Carrer Serra Sant Grau fins als Jardins Ajuntament.

Programa: 

18:00h | Inici de la Cavalcada de de Ses Majestats els Reis d'Orient
19:00h | Jardins de l'Ajuntament: Campament reial*

* Serà obligatòri l'ús mascareta, del gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte, respectar l'aforament establert i respectar la distància de seguretat de 1,5m en tot moment.

Organitza: 

Ajuntament de Porqueres

Més informació: