Espectacles
,
2022

Teatre 'It Don't Worry Me'

Teatre 'It Don't Worry Me', una peça que neix de la complicitat entre Atresbandes i Bertrand Lesca & Nasi Voutsas; dos col·lectius que, després de coincidir en diferents contextos de l'escena contemporània europea, decideixen unir-se per desenvolupar un projecte, que va acabar materialitzant-se en 'It don't worry me'.

Des d'una teatralitat crua i predominantment actoral, en un espai gairebé buit i barrejant realitat i ficció, escenifiquen les tensions entre l'art i la correcció política.

"Ja sigui per por (no oblidem el cas de Charlie Hebdo o les conseqüències de la llei "mordassa"), o pel fet de responsabilitzar-nos d'un canvi social que entenem necessari. 'It don't worry me' juga escènicament amb l'ofensa i els seus mecanismes, i posa sobre la taula el debat intern entre les dues companyies sobre si el teatre ha de convertir-se en una eina social o ha de tenir només una finalitat estètica. I també si l'artista ha de tenir responsabilitat en allò que crea o bé l'art ha de ser un bastió insubmís, amb totes les conseqüències."

Premi de la crítica Noves Tendències 2021.

Preu: 

12€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Direcció i dramatúrgia: Atresbandes i Bertrand Lesca & Nasi Voutsas
Repartiment : Mònica Almirall, Bertrand Lesca, Miquel Segovia, Albert Pérez Hidalgo, Nasi Voutsas
Traducció: Edward Fortes
Il·luminació: Ana Rovira
Vestuari: Adriana Parra
Producció executiva: Hattie Gregory i els equips del Teatre Lliure
Coproducció: Atresbandes, Bertrand Lesca i Nasi Voutsas

Més informació: