Arts
,
2023
Del 6 de maig al 4 de juny
Bòlit_PouRodó
Girona

Exposició 'On es recolzen les imatges?'

Exposició 'On es recolzen les imatges?', una mostra col·lectiva que recull obres d'Erik Estany Tigerström, Roc Herms, Núria Nia i Bárbara Sánchez Barroso, sorgida del projecte Bòlit Mentor.

Inauguració: 

Dissabte 6 de maig, a les 12h

Comissariada per: 

Marta Dahó

Sinopsi: 

On es recolzen les imatges? Què necessiten per aparèixer i esdevenir? Podria semblar una pregunta banal tenint en compte el moment actual de sobreabundància de productes visuals. No obstant, el fet que els dispositius tecnològics no només estiguin capitalitzant la producció i la difusió d'imatges, sinó també la comprensió del que són, ens semblava prou determinant per plantejar el treball amb els estudiants entorn d'aquesta pregunta central que dona títol al Bòlit Mentor d'enguany. 

Un treball que s'ha volgut desenvolupar atenent tant la necessitat de comprendre els efectes i funcionaments de les imatges que circulen amb més força entre ells —és a dir, aquelles que perfilen les seves temporalitats d'atenció i que configuren l'esfera dels seus desitjos—, com també aquelles que ajuden a obrir espais alternatius en les hegemonies visuals actuals i a imaginar la realitat amb més participació i agència.