Espectacles
,
2023
Del 30 de maig al 2 de juny
Diversos espais
Olot, Mieres, Porqueres, Banyoles, Girona, Celrà, Lloret de Mar, La Jonquera, Figueres, Pontós, Agullana, Sant Martí d'Empúries, Ultramort i Sils

Festival Això al poble no li agradarà

2a edició d'Això al poble no li agradarà, el festival d'arts vives de comarques gironines, que enguany creix en número de propostes i agents artístics.

La programació oferirà un total de 20 propostes artístiques entre la programació oficial del festival i la programació dels disseminats, que són propostes artístiques a comarques gironines que se sumen al programa del festival per proximitat de dates i afinitat en els continguts.

Això al poble no li agradarà, vol convertir-se en un punt de trobada entre públics i creació contemporània. Un espai capaç de generar noves formes de relació entre els espectadors i espectadores i aquelles pràctiques artístiques contemporànies que dialoguen amb el context. El festival proposa un desplaçament del pol cultural, un exercici de reterritorialització que posa en valor la creació híbrida connectant artistes, espais i públics.

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Organitza: 

 

Olot Cultura, Cultura Banyoles, Centre Cívic de Porqueres, Teatre Municipal de Girona, Celrà Fàbrica d’Arts, Teatre de Lloret de Mar, La Jonquera Cultura i Figueres a Escena.

Et pot interessar