Família
,
2024

Espectacle familiar 'La gata que volia canviar la història'

Espectacle familiar 'La gata que volia canviar la història' a càrrec de la companyia Thomas Noone Dance, que presenta un espectacle de dansa, titelles i visuals per a tota la família, que narra les peripècies de quatre fantàstiques criatures per narrar una història sobre la confiança i la col·laboració, on el coreògraf Thomas Noone aconsegueix que els quatre ballarins que donen vida als quatre animals es fusionin en un mateix ésser.

L'elegància de la posada en escena ve donada per la construcció plàstica de les titelles i els seus moviments. Els moviments no s'infantilitzen ni s'humanitzen, sinó que els ballarins es transformen en bèsties, s'apropien dels moviments dels animals a la vida real i dansen al ritme d'una melodia hindú que enfila una història d'amistat, confiança i col·laboració.

Edat recomanada: a partir de 6 anys.

Sinopsi: 

Basat en un conte hindú, narra la història de quatre animals que viuen en un arbre gegant: una gata, un llangardaix, un mussol i un ratolí. No són amics sinó preses i depredadors. Cada animal està instal·lat en un punt llunyà dels altres. Viuen amb una mica de por, però aconsegueixen conviure. Tot canvia quan la gata cau al parany d'un caçador i el ratolí la salva amb la promesa que mai la matarà.

Una història que reflexiona sobre la confiança i la lleialtat en oposició amb les lleis de la naturalesa, amb uns personatges que no són ni totalment bons ni completament dolents, sinó que mostren un ampli ventall de matisos.

Preu: 

12€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Coreografia i direcció: Thomas Noone
Ajudantia de direcció: Alba Barral
Composició musical: Jim Pinchen
Interpretació: Berta Martí, Joel Mesa, Eleonora Tirabassi i Hector Puigdomènech
Dramatúrgia i veu en off: Montse Puga
Creació dels titelles: Andre Melo
Assessorament en el moviment dels titelles: Duda Paiva

Més informació: