Arts
,
2024

Exposició 'Esclats d'un instant. 90's'

Exposició 'Esclats d'un instant. 90's', una exposició dedicada a les obres i a les artistes catalanes que van donar peces al Fons d'Art del diari Avui durant la dècada dels noranta. La mostra és un pas més per donar visibilitat a les obres de dones artistes que conserva el Museu en els seus fons, i que avui en dia encara no estan exposades a les sales.

El Museu d'Art va exposar les obres que les artistes van donar als setanta en una primera mostra temporal, i de nou, sota el títol genèric 'Esclats d'un instant', s'inaugura la segona part de l'exposició amb la mostra de les obres donades als anys noranta. 

Es podran veure creacions de Montserrat Acosta, Pilarín Bayés, Casilda Huguet, Rosa Espinosa, Josepa Filella, Gina Portera, Pilar Segura, Assumpció Mateu, Elisabet Mabres, Maria Girona, Montserrat Costa, Begoña Egurbide, Kima Guitart, Amèlia Riera, Pia Crozet, Colita, Anna Mauri, Maria Bofill, Maria Teresa Codina, Elena Paredes, Carme Serra Cantarell, Mariona Millà, Anna Pujol, Madola, Àngels Ribé i Maria Assumpció Raventós. 

Inauguració: 

Dissabte 2 de març, a les 12h

Comissariada per: 

Elina Norandi

Organitza: 

Museu d'Art de Girona

Més informació: 

Et pot interessar