Música
,
2016
Divendres 18 de novembre, 22h
La Mirona
Salt

Concert 'Hard Buds + Aladecorb + Silvis Vetus'

Hard Buds
Hard Buds, una de les bandes emergents de la península dins del panorama musical presentarà a Salt, 'Thunderstorm', el seu segon i nou treball discogràfic. Un nou concert dins d'una llarga llista de concerts per tota la geografia catalana i espanyola durant aquest 2016. Hard rock clàssic en estat pur pensat per al directe. Guitarres contundents i tornades melòdiques enganxoses. Un estil sense complexos ni pretensions a l'hora de mostrar les seves influències del rock dels setanta i vuitanta des de Black Sabbath, Led Zeppelin, Acdc, Motorhead,... fins les modernes composicions de Guns and Roses, Velvet Revolver, Bullet, Airbourne, Bonafide... Una banda de les d'abans que es caracteritza principalment per la seva potent posada en escena, natural i propera al públic. Una aposta segura per a qualsevol concert en viu.

Silvis Vetus
Silvis Vetus, una banda de metall simfònic de l'Empordà, amb influències de grups com Nightwish, Epica o After Forever entre d'altres. Amb forces concerts a les esquenes, cada dia es van consolidant més com una prometedora banda dintre l'escena del metall català. Actualment, es troben gravant el seu primer treball d'estudi a Your Sound Recording Studio, estudi de gravació del prestigiós Alfred Berengena.

Aladecorb
Aladecorb, banda consolidada del panorama gironí. Deu anys de girar i girar en cercles per locals propers, no han acabat amb les ganes d'estar sobre l'escenari d'aquesta banda recalcitrant del Pla de l'Estany. Enganxats a la seva música sense possibilitat de rehabilitació, insisteixen, malgrat tot, a tocar i tocar... "fins que la cosa aguanti". Donada la diversitat d'experiències i gustos musicals dels seus components, Aladecorb aglutina influències que van des del Hard Rock fins al Death melòdic passant amb calma sobre els clàssics Trash i Heavy dels vuitanta. Metall amb reminiscències clàssiques que dóna la mateixa importància a la contundència i la melodia.

Preu: Anticipada, 10€ | Taquilla, 12€ 

Més informació