Espectacles
,
2016
Dijous 14 abril, 20h
Cinema Truffaut
Girona

National Theatre Live 'Coriolà'

Benvinguts al Royal National Theatre!

Transmetre les millors obres del West End londinenc a les audiències i aficionats al teatre d’arreu del món. Amb aquest objectiu, el Royal Theatre de Londres va engegar fa 5 anys l’experiència “National Theatre Live”, la retransmissió en directe d’una selecció d’obres universals posades en escena per alguns dels millors directors del món i amb actors de reconegut prestigi. Finalment, i gràcies a la iniciativa de la cadena de cinemes Yelmo, aquest cicle arriba a l’Estat espanyol, i ho fa mantenint tota la qualitat d’unes retransmissions amb una exquisida qualitat tècnica i artística. Les obres es retransmeten amb un lleuger diferit –suficient per haver pogut incorporar-hi el subtitulat en castellà- i per primera vegada Girona entra en el circuit d’exhibició a través de la iniciativa conjunta del Cinema Truffaut i el Festival Temporada Alta.

Coriolà
De William Shakespeare, dirigida per Josie Rourke, protagonitzada per Tom Hiddleston, Jacqueline Boatswain, Peter De Jersey, Alfred Enoch.
Quan un vell adversari amenaça Roma, la ciutat reclama una vegada més el seu heroi i defensor: Coriolà. Però ell també té enemics a casa. La fam amenaça a la ciutat, al mateix temps que els seus ciutadans estan sedents de canvi. En tornar del camp de batalla, Coriolà s’ha d’enfrontar a la veu d’un poble empipat.
Durada:
 3 hores

 

Més infromació

  • imatge de control 1per1