Música
,
2017
Diumenge 4 de juny, 19h
Casal
Amer

Sona Amer 'Nit de Blues'

Malestruch + Kenny «Blues Boss» Wayne & JL Pardo i Tota Blues
Nascut a San Francisco, USA, Kenny Blues Boss Wayne, és un pianista fora de sèrie i un cantant ple d’ànima. Guanyador d’infinitat de premis entre els que figuren el Premi Juno al Millor disc de Blues 2006 i 3 vegades consecutives el premi al millor instrumentista de la prestigiosa revista Living Blues a més de nominacions als Grammy, entre d’altres.
El seu toc i approach al blues és clàssic però indubtablement sona totalment fresc i renovat.
Gira constantment per mig món i els seus discos són unes delícies.

Jose Luis Pardo és un guitarrista, i cantant de Blues procedent d’Argentina. Durant els últims 15 anys ha passat de festival en festival entre USA, Argentina, Brasil, Espanya i Rússia. És un guitarrista molt virtuós, però sense deixar de banda el clàssic i autèntic de l’estil. 
Ha acompanyat a figures de primera línia per tot el món.

Tota (Flavio Rigatozzo) és un harmonicista i cantant procedent d’Argentina, establert a Barcelona. Fundador i líder de TOTABLUES BAND, és un referent del Chicago Blues i del “SOUTHSIDE sound” de la ciutat. S’ha passejat per
la majoria de festivals de Blues d’Espanya ja sigui amb TotaBlues Band o acompanyant figures internacionals.
Una garantia de Blues tradicional autèntic

Malestruch, El grup neix el 2012 però no és fins el 2015 que no troben una estabilitat en la composició del grup. Ens és difícil definir-los en un estil musical però, si ho haguéssim de fer, diríem que son un grup de Rock&Roll en català, amb tocs de Blues i country: «escrivim i toquem la música que ens agrada escoltar.»

Preu: Anticipada, 10 € | Taquilla, 12 € | Menors de 18 anys, 8 € | Escoles de música, 6 €

Més informació
www.facebook.com/sonaamerfest