Jump to navigation
Diumenge 28 d'abril, 11h
Diumenge 28 d'abril, 12h
Del 12 al 28 d'abril
Dimecres 1 de maig, 11h
Dies 20 d'abril i 4 de maig
Diumenge 5 de maig, 11h
Del 3 al 5 de maig
Taller pràctic amb els següents objectius:
− Veure variacions del gaspatxo tradicional i de les cremes fredes amb verdures i fruites de temporada com el carbassó i els maduixots per fer plats sorprenents i atractius.
− Preparar batuts vegetals amb fruites i verdures crues, que són veritables injeccions de vitamines i minerals.
− Explicar les propietats nutricionals dels aliments que utilitzem i els efectes beneficiosos que tenen aquestes receptes per a la nostra salut.
Al taller donarem idees senzilles, ràpides i atractives per no avorrir-nos durant els mesos de primavera i estiu. Us avancem que totes les receptes seran refrescants, antioxidants i anticanceroses.
Taller a càrrec de mesquemenjar.com Maria Alcolado i Mercè Homar, dietistes especialistes en cuina saludable, natural i ecològica.
Preu: 20 €
Inscripcions