Activa't
,
2015
Dijous 4 juny,19h
Domus Sent Soví
Hostalric

Taller de gaspatxos, batuts verds i cremes fredes

Taller pràctic amb els següents objectius:

− Veure variacions del gaspatxo tradicional i de les cremes fredes amb verdures i fruites de temporada com el carbassó i els maduixots per fer plats sorprenents i atractius.

− Preparar batuts vegetals amb fruites i verdures crues, que són veritables injeccions de vitamines i minerals.

− Explicar les propietats nutricionals dels aliments que utilitzem i els efectes beneficiosos que tenen aquestes receptes per a la nostra salut.

Al taller donarem idees senzilles, ràpides i atractives per no avorrir-nos durant els mesos de primavera i estiu. Us avancem que totes les receptes seran refrescants, antioxidants i anticanceroses.

 

Taller a càrrec de mesquemenjar.com Maria Alcolado i Mercè Homar, dietistes especialistes en cuina saludable, natural i ecològica.    

Preu: 20 €

 

Inscripcions

  • imatge de control 1per1