Menjar i beure
,
2016
Els dies 2 i 16 d'abril
Domus Sent Soví
Hostalric

Taller 'Elaboració de cervesa artesana'

El taller per autèntics cervesers. Aprèn a fer cervesa a casa de manera definitiva! Taller repartit en 2 sessions (2 dissabtes) amb una durada total de 8 hores.

Sessió 1 (6 hores):
Procés: molturació, maceració, cocció, refredat i inoculació del llevat per iniciar la fermentació. Durant el procés es fa una introducció a la història de la cervesa, cultures cerveseres, estils i els seus ingredients. S’el.laboraran 20L de cervesa a partir de tot gra. Inclou esmorzar i tast de cervesa artesana.

Sessió 2 (2 hores):
Procés: Embotellat i etiquetat. Es tracten temes com el trasvàs, maduració, el dry hopping… S’entreguen 6 ampolles a cada alumne amb etiqueta personalitzada.

Taller a càrrec de Brew-Home
El taller té places limitades (màxim 10 persones i mínim de 6).
Preu: 85€ (total del curs)

 

Més informació