Espectacles
,
2016
Dissabte 2 d'abril, 21h
Sala La Planeta
Girona

Teatre 'Molière la balla'

"Tanqueu els ulls. Repetiu, en veu baixa, la paraula màgica: Molière. Molière. Molière! Veureu que la imaginació no triga a disparar-se. Primer un malalt imaginari, després el rei de França, i de cop, les perruques, Versalles, el Tartuf, la burgesia i la noblesa, un home enfadat amb tot i amb tothom a qui diuen el Misantrop, danses a la Cort, mirades atrevides que revelen el que les formes amaguen... I reforçant totes aquestes imatges que entren i surten, música: la música del genial Lully. Molière la balla és un viatge a l’univers dramàtic i musical de Molière i Lully. Una invitació a descobrir els balls barrocs que acompanyaven les obres del gran dramaturg, i a recordar alguns dels fragments més divertits d’aquestes obres. De la mà d’una ballarina, un actor i tres músics us proposem un viatge modest però delicat, culte però també desmitificador i desenfadat a un segle XVII molt més pròxim, actual i present del que podria semblar." Ferran Utzet ( el director)

Intèrprets: Ludovica Mosca (Armande i ballarina) i Jordi Coromina (Molière).
Músics: Ensemble Le Tendre Amour. Clavicèmbal: Esteban Mazer. Violí: Pavel Amílcar / Ricard Renart. Viola de gamba: Lixsania Fernández / Thor Jorgen.
Música: Jean-Baptiste Lully. Coreografies: R.A.Feuillet-P.Beauchamp / L.Pécour / L.Mosca. Disseny llums: August Viladomat.
Vestuari: Núria Tresserras, Matilde García / Taller de Costura Rest.
Perruques: Tina Montón. Gravació: Estudios Oido / Marçal Cruz.
Dramatúrgia: Jaume Boix.
Direcció: Ferran Utzet.

Preu: 12€

Més informació

  • imatge de control 1per1