Arts
,
2020
Dies 23 i 24 d'octubre
Museu del Disseny de Barcelona
Barcelona

12è Blanc Festival

Nova edició del Blanc Festival, dos dies amb conferències, masterclasses i activitats entorn del disseny i la creativitat professional, amb el focus posat en el talent emergent i el reconeixement als grans mestres i pioners del disseny del nostre país.

La gran novetat d’aquesta 12a edició del Blanc Festival és que tot el programa serà online, sense públic assistent. Una edició molt especial, que s’adapta a la situació actual, però alhora, una manera d’arribar a un públic molt més ampli.

Com cada any, trepitjarà els escenaris la figura del Mestre, un referent de la història de l’art viva a Catalunya. Enguany la Mestra del Blanc! és la dissenyadora Toni Miserachs, una de les màximes representants del disseny editorial de Catalunya des dels primers anys seixanta i pertanyent a la generació de professionals que va intervenir en la Cultura Visual de la postguerra espanyola.

Blanc! és el festival que conjumina els artistes i dissenyadors amb més projecció a nivell nacional i internacional. Amb més de 10 anys de trajectòria, ha comptat al llarg de la seva història amb grans noms com Paula Scher, Bruce Mau, Neville Brody, Alex Trochut o Ian Anderson.

Programa: 

Consulta tota la programació online aquí (enllaç)

Preu: 

Comprar els tiquets per a les conferències online aquí (enllaç)

Organitza: 

Blanc Festival

Col·labora: 

Museu del Disseny de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1