Música
,
2021
Divendres 12 de novembre, 20h
CC Besòs
Barcelona

Concert d'Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach

En el marc de la 10a edició del Barcelona Districte Cultural, concert d'Isabelle Laudenbach, guitarrista francesa apassionada pel flamenc, i Isabel Vinardell, cantant, ballarina i coreògrafa (Les Isabeles), on presentaran el seu nou disc 'Dëresis', una reflexió musical coral sobre l'expressió, que aborda el recorregut que fem cap a mostrar-nos cada vegada més pròxims a la nostra essència.

Un disc on onstrueixen un repertori íntim a partir de l'experiència pròpia i les propostes poètiques d'alguns dels autors més destacats de l'escena actual com Mireia Calafell, Héctor Arnau, Laura Tomàs o Dorothée Volut, que es van prestar a escriure un text inèdit que pogués recollir la seva expressió més lliure. 'Diëresis' és també un homenatge a un dels grans alliberadors de la paraula, Paco Ibáñez.

La veu i la dansa d'Isabel Vinardell i els sons de la guitarra i els cors d'Isabelle Laudenbach situaran al públic en un punt de partida per accedir a aquest coneixement íntim que apunta directament a l'ànima i al cos.

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

  • imatge de control 1per1