Fires i festes
,
2021
Del 21 al 26 d'abril
Diversos indrets
Barcelona

Sant Jordi a Barcelona

Sant Jordi tornarà a viure's als carrers i ho farà amb una gran diversitat d'activitats culturals als deu districtes de Barcelona. Sempre, és clar, seguint tots els protocols sanitaris del moment.

El dia de Sant Jordi hi haurà una desena de recintes firals a l’aire lliure distribuïts per la ciutat i gestionats pels gremis de llibreters i floristes. L’objectiu és evitar desplaçaments i garantir una celebració de Sant Jordi a prop de casa, segura i sense aglomeracions. Els espais estaran oberts fins a dues hores abans del toc de queda.

La ubicació dels recintes firals serà la següent:
- Passeig de Gràcia (de ronda de Sant Pere a Aragó Eixample)
- Plaça de la Universitat (Ciutat Vella)
- Jardins d’Agustí Centelles (Eixample)
- Jardinets de Gràcia (Gràcia)
- Plaça de la Vila de Gràcia (Gràcia)
- Passeig de Lluís Companys (Ciutat Vella)
- Plaça Reial (Ciutat Vella)
- Plaça de Valdivia (les Corts)
- Plaça de Sarrià (Sarrià - Sant Gervasi)
- Interior d’illa del Poblenou (entre la rambla del Poblenou i els carrers de Pallars, Llacuna i Pujades, Sant Martí)
- Extrems de la plaça d'Orfila (Sant Andreu)

En conjunt hi haurà unes 490 parades davant dels establiments de llibreries i floristeries i, en els espais públics perimetrats, unes 180 parades de venda de llibres i roses amb 31 espais de signatures.

Els centres cívics, museus, biblioteques i altres equipaments també han programat un munt d'activitats. I a més, com que enguany la diada del patró de Catalunya s'escau en divendres, també hi haurà moltes iniciatives relacionades amb la diada al llarg del cap de setmana, i també en les jornades anteriors. De fet, llibreries i floristeries podran tenir parades davant de l'establiment o en el lloc més proper possible els dies 21, 22 i 23 d'abril.

Programa: 

Consultar aquí (enllaç)

Més informació: 

Portada - Lletres

Lletres