Família
,
2021
Divendres 12 de novembre, 18h
CC Baró de Viver
Barcelona

Teatre familiar 'La gallina dels ous d'or'

En el marc de la 10a edició del Barcelona Districte Cultural, teatre familiar 'La gallina dels ous d'or' a càrrec de la companyia Zum Zum Teatre, una bonica trama sobre la riquesa, la pobresa, l'avarícia i la cobdícia, que resol que els diners no són res més que "un cuento". Zum Zum Teatre aconsegueix revisitar el conte popular d'una manera divertida i entranyable, a través del teatre d'actors i les titelles.

La granja d'aquesta versió és una granja-refugi per a les aus migratòries que s'han perdut. Els grangers que les acullen són una parella d'ancians encantadors que, malgrat els seus escassos recursos econòmics, ofereixen aliment i seguretat a totes les aus que s'hi atansen —sovint a desgrat dels seus veïns—.

Sinopsi: 

Us agraden els diners? Molt? Els grangers d'aquesta història no perdien el temps pensant en els diners i sempre repartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava, fins que un bon dia va arribar, a la seva granja, una gallina molt singular. Els ous que ponia aquesta gallina extraordinària tenien la singularitat de ser d'or, i la possibilitat d'enriquir-se, en termes materials, va trasbalsar la relació dels grangers. Us imagineu si us passés a vosaltres? 

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

  • imatge de control 1per1