Arts
,
2022
De l'1 al 30 d'octubre
Diversos indrets
Rubí

8è Festival de fotografia La Nuu

8a edició del Festival de fotografia La Nuu, el festival de fotografia de Rubí enguany sota el lema 'La vida, manual d’instruccions', que tornarà a omplir, al llarg de tot un mes, els carrers i places de diverses instal·lacions fotogràfiques de gran format romandran exposades a la vista de tothom. Les façanes dels edificis i les places de la ciutat es converteixen, així, en un museu a peu de carrer. 

La principal estratègia del festival és l’ocupació de l’espai públic per tal de despertar la complicitat emocional dels ciutadans i les ciutadanes. La tipologia expositiva del festival La Nuu, al costat de la seva voluntat pedagògica, imposen límits a l’hora de la selecció de les peces i els fotògrafs, però, també el sostreuen del perill de créixer d’esquenes a la ciutat.

Aquesta edició omplirà de nou la ciutat de fotografia contemporània per oferir-la sense cap tipus de barrera. Visitants i ciutadans es convertiran en espectadors voluntaris i involuntaris a la Plaça de la Nova Estació, la Plaça d’Anselm Clavé, la Plaça del Dr. Guardiet, la zona de l’Escardívol, la Biblioteca Municipal Martí Taulell i al Celler.

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Més informació: 

Web La Nuu
Facebook La Nuu

  • imatge de control 1per1