Arts
,
2022
Del 15 al 27 de març
Diversos indrets i Filmin
Barcelona

9è Americana Film Fest

Novena edició de l'Americana, una de les cites indispensables pels cinèfils de Barcelona i ara ja de la resta de Catalunya i de l’estat espanyol, gràcies a la Route 66, les projeccions a Madrid i a Filmin.

El festival s’inaugurarà al Cinema Phenomena el 15 de març i continuarà a les tres sales dels Cinemes Girona i al Zumzeig del 16 al 20 de març. A Madrid es celebrarà una setmana després, entre el 24 i el 27 i a Filmin tindrem una petita part de la programació del 18 al 27 del mateix mes.

També tindrem sessions a la Filmoteca de Catalunya, amb una retrospectiva de Tim Sutton, entre els dies 16 i 27 de març. El director americà serà un dels grans convidats del festival, acompanyat pels directors de 'El ruido de los motores' i 'Poser': Philippe Grégoire i Noah Dixon.

Aquest any la programació està formada per 33 llargs i 15 curts, majoritàriament inèdits al nostre país, de diversos gèneres i que han estat i estaran presents a Sundance, Cannes, els Oscar, San Sebastià, Venècia o Berlín, entre d’altres.

Programa: 

Consultar aquí (enllaç)

Preu: 

7€ | Compra entrades aquí (enllaç)

Organitza: 

Americana Film Fest

Més informació: