Música
,
2022
Dissabte 5 de març, 19h
Centre Cívic Teixonera
Barcelona

Concert de Miss Raisa

En el marc de la 11a edició del Barcelona Districte Cultural, concert d'Imane Raissali, més coneguda com Miss Raisa, estudiant de psicologia, cantant, influenciadora, model a Podium Talents i comunicadora de 24 anys que des de novembre de 2019 crea música hip-hop. 

En directe presenta un repertori de cançons en català i castellà entres les quals connecta amb el públic per fer un breu resum del perquè de cadascuna de les cançons. 

Sinopsi: 

Les lletres d’aquesta rapera establerta a Barcelona están generant una gran revolució dins del panorama musical. Les seves cançons parlen sobre diferents temes que li toquen molt de prop, com ara el racisme, la desigualtat d’oportunitats, la llibertat d’expressió, tot trencant estereotips i visibilitzant uns certs aspectes que viu dia a dia. 

Definida per ella mateixa com a “ferma defensora de la llibertat en tots els sentits”, el que més destaca de la Raisa és la seva actitud a l’hora de tractar aquests temes i interactuar amb els seus seguidors, ja que durant el seu dia a dia trenca falsos mites i falses conclusions que treu la gent de la seva cultura i religió i d’ella com a dona.

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1