Música
,
2022
Dissabte 5 de març, 20h
Centre Sant Pere
Barcelona

Espectacle musical 'Play!'

En el marc de la 11a edició del Barcelona Districte Cultural, espectacle 'Play!', que és també el tercer disc de Ual·la!, en el qual es barregen gèneres musicals diversos com el hip-hop, l'spoken word o la bossa nova. Una invitació al joc permanent, que posa en relació elements dispars per explorar possibilitats creatives sense límits.

Els personatges se’ns presenten en un context molt quotidià, però les seves accions estan travessades per l’absurd i es desenvolupen seguint patrons poc comuns dins un llenguatge proper al videoclip.

Sinopsi: 

Les cançons són la base d'un muntatge durant el qual els escoltareu tocar la guitarra, cantar, fer sorolls de tota mena amb la boca, sobre la taula on s'asseuen o amb objectes diversos com ara pilotes de plàstic, un got o una humil bossa. No són cançons convencionals, però sempre són divertidíssimes i sorprenents. Ells les acompanyen del teatre, la tercera pota sobre la qual caminen, a més de l'humor i la música, perquè entre cançó i cançó pot passar qualsevol cosa... o gairebé...

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1