Família
,
2022
Dies 12 i 26 de novembre
CCCB
Barcelona

Taller familiar 'Cajalidades'

En el marc de l'exposició 'Cervell(s)', 'Cajalidades', un espectacle - taller familiar de creació de formes neuronals que acosta als i les participants a la figura de Santiago Ramón y Cajal, pare de la neurociència moderna, per conèixer la seva herència humana, científica i artística. Un taller sobre els descobriments de Cajal i per aprendre a crear formes neuronals a partir de tints naturals.

Santiago Ramón y Cajal va compartir el Premi Nobel de Medicina el 1906 amb Camillo Golgi, en "reconeixement del seu treball sobre l'estructura del sistema nerviós". Es va passar gairebé tota la vida mirant pel microscopi i va descobrir les neurones del cervell i com estan connectades. De petit, el seu pare volia que fos metge com ell, però en Santiago volia ser artista. Finalment, va trobar en la medicina la manera d'unir les seves dues grans passions: la ciència i l'art, i aquesta fusió el va portar a fer grans descobriments.

En aquest taller s'explicarà la seva història per descobrir l'amor de Cajal per la pintura, experimentant amb l'obtenció de pigments a partir de mescles i elements naturals, i creant formes neuronals amb els colors obtinguts.

Activitat recomanada a partir de 8 anys. Els menors de 12 anys han d'anar acompanyats d'una persona adulta.

Horari: 

De 17 a 19h

Preu: 

 

6€ general | 4€ menors de 12 anys i entrada reduïda
Comrpar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

CCCB

Més informació: 

Web CCCB