Espectacles
,
2022
Divendres 18 de febrer, 19h
Centre Cívic Can Deu
Barcelona

Teatre 'La volta al món en 80 ties'

En el marc de la 11a edició del Barcelona Districte Cultural, espectacle 'La volta al món en 80 ties', de la Cia. La Protagonista, un viatge teatral i musical a través del teatre documental, la performance, les cançons, la imatge i la dansa amb el que descobrirem amb 80 "ties", sovint silenciades. 

Una actriu que també canta i una pianista que l’acompanya ens guien en aquest recorregut emotiu, combatiu però també divulgatiu i divertit. Viatjarem a través de la història i al llarg dels cinc continents per conèixer el testimoni vital d’aquestes “ties” fonamentals i veurem com ens ressona avui en dia el que van fer i sobretot el que van ser.

Sinopsi: 

Per què és important El viatge d’Egèria? A qui li devem el WIFI i el Bluetooth? Com és que Clara Schumann va deixar de composar? La Teoria de la Relativitat és només d’ A. Einstein? Quantes dones tenen Premi Nobel? A qui va salvar Irena Sendler? Qui eren les Guerrilla Girls? Per què va morir Olympe de Gouge? Qui va descriure per primer cop l’orgasme femení?

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Institut de Cultura de Barcelona - Ajuntament de Barcelona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1